Hovudside

Hvordan få bilder av en Yard i en Magazine

by Walther

Hvordan få bilder av en Yard i en Magazine

Få ting i livet er like spennende som å se dine hardt arbeid omtalt i et magasin å bli lest av tusener. Komme ditt verksted til det stadiet tar mer enn en spritz av gjødsel. Å tjene en funksjon i et magasin, har verksted for å ha noe annet om det eller har en inspirerende historie som løfter ånden av leseren. Du må designe, gjennomføre og vedlikeholde gården uklanderlig, tegning redaktørens oppmerksomhet til noen aspekter som vil være av interesse for sine lesere.

Bruksanvisning


•  Rengjør og trim verftet grundig. Dette kan inkludere å klippe gresset, feie opp det klipte gresset og sikre at de blomsterbed og hager er vel tendens, mulched og ren. Fjerne døde blader, grener og brukt blomsterknopper.

•  Strøm vaske plenen møbler, terrasser og murverk som vil vise på bildene. Fargene bør være lyse og fri for smuss. Sørg for at det er ingen synlige sprekker eller flekker i murverk eller betong.

•  fotografere verftet fra ulike vinkler og lysforhold. Dette vil gi redaktøren en god titt på topografien i hagen samt ideer om hvordan det kan fungere i en photospread.

•  Skriv en kort essay detaljering av opplysninger om hage, inkludert noen interessante historier bak sin creation.Talk om interessante arkitektoniske funksjoner og peker på disse i fotografiene som du lukker.

•  Send bildene og essay til bladet du har valgt. Hvis redaktøren er interessert i med hagen din, vil hun kontakte deg for å sette opp en profesjonell photoshoot, og kan også ha en forfatter kontakte deg for ytterligere detaljer om hagen din.

Tips og advarsler


  • Fotografere hagen på toppen av sesongen for å vise det på sitt beste. Unngå å fotografere hagen om vinteren med mindre tunet er spesielt tilpasset snødekte forhold.
  • Svært få meter er presentabel nok for inkludering i et magasin publikasjon. Det kan være nødvendig å sende inn ditt verksted til flere magasiner for å tjene publisering.