Hovudside

Slik fjerner Carpet Glue Fra tregulv

by Walther

Slik fjerner Carpet Glue Fra tregulv

Et gulv lim er nødvendig å binde tepper til et solid fundament. Dette limet er svært elastisk når det har tørket, og ofte forblir klebrig selv etter at teppet har blitt løftet. En kjemisk remover er nødvendig for å løse opp teppet lim siden det vanligvis ikke kan fjernes med vanlige rengjøringsmetoder. Sammen med konkrete verktøy, vil løsemiddelet bidra til å gjenopprette den underliggende løvtre til sin nakne tilstand.

Bruksanvisning


•  Kok opp en liten kjele med vann som er lett nok til å bære. Bringe den til tregulv og nøye dårlig varmt vann over en overkommelig område av teppet lim; varmen mykgjør adhesivet, og gjør det mulig å oppløse lettere.

•  Bruk en respirator og grundig ventiler området. Åpne alle vinduer i nærheten og plassere en elektrisk vifte i arbeidsområdet for å bedre blodsirkulasjonen ved behov.

•  Påfør et lim remover til myknet limet i henhold til produsentens anvisninger; varianter av denne kjemiske løsning er tilgjengelig i giftfri formler fra Oppussing forhandlere. La remover å sette inn i limet for tiden instruert på etiketten.

•  Løsne myknet teppet lim med en lang håndteres skrape. Fremgangsmåten kan være tidkrevende, men er nødvendig for å løfte hele av resten.

•  Sweep gulvet med en push kost for å fjerne overflødig rest fra løvtre. Kast det i en søppelpose og mopp gulvet med en mild såpe eller vaskemiddel for rengjøring.