Hovudside

Hvordan lage en Metal Gate Latch

by Walther

Hvordan lage en Metal Gate Latch

Enten du bor på en fungerende ranch, på en gård eller i en forstad, og vite hvordan du gjør gate låsene som du trenger dem er hendig, og know-how er enkel å lære. Det krever noen materialer og svært lite installasjon tid til å gjøre rudimentære ennå holdbare og utilitaristisk gate låsene. Disse hjemmelagde gate låsene er effektive til å holde en port lukket og er ikke ment å låse porten. Du kan holde verktøy og materialer du trenger i en verktøykasse, klar til bruk når du trenger dem for umiddelbar installasjon.

Bruksanvisning


•  Drill to ¼-tommers hull gjennom sidene av en halv-tommers-diameter galvanisert metall rør som er 4 inches lang. Plasser hullene 1 cm ned fra toppen og 1 cm opp fra bunnen. Gjenta den samme prosessen på en halv-tommers diameter metallrør som også er 4 inches lange.

•  Legg en skive inne i røret i løpet av det første hullet og holde det på plass med fingrene. Trykk på en kvart tomme-by-3-tommers rustfritt stål treskrue gjennom utsiden hull i siden av røret, gjennom mutteren og inn i hullet på den andre siden av røret.

•  Hold røret i vertikal stilling mot midten av fencepost i brysthøyde. Bruk en elektrisk drill for å kjøre inn skruen gjennom hullet i røret inn i fencepost. Deretter gjenta trinn 2 prosessen på bunnhulls: presser inn i skruen og træ den gjennom mutteren og inn i hullet på den andre siden av røret. Kjøre inn skruen den fencepost. De metallskiver bøyes til formen av røret som skruen strammer inn i fencepost.

•  Plasser den andre rørlengde vertikalt på portstolpen, slik at det er en tomme under, på linje med og rett under det første røret. Installere den på portstolpen på samme måte som du installerte det første røret på fencepost.

•  Bruk av et rør bender å bøye enden av en 1-fots lange seksjon av tre åttedels tommer armeringsjern i en U-form, slik at armeringsjern har til slutt en J form. Klinke porten ved å lukke det slik at de to rørene er rettet inn. Slippe den tunge armeringsjern inn i topprøret og gjennom bunnen røret. Drapere den U-formede enden av armeringsstangen over enden av det øvre rør. Porten er effektivt låst.

Tips og advarsler


  • Rør Benders finnes enkle verktøy tilgjengelig hjemme forbedring butikkene.
  • Fest en tung ledning til halsen av armeringsjern under kroken og fest den til fencepost så det ikke blir forlagt.
  • Bruke en større diameter rør hvis klaringen mellom fencepost og portstolpen er for langt fra hverandre for halv-tommers rør for å justere riktig.
  • Bruk vernebriller når du borer hull i metall rør.