Hovudside

Hva gjør du hvis du finner Flått i huset ditt?

by Walther

Hva gjør du hvis du finner Flått i huset ditt?

Selv om flått kan bite og overføre sykdom til mennesker, de foretrekker pelskledde dyr som verter. For å overleve og fullføre hvert utviklingstrinn-egg, larve, nymfe og voksen-flått må mate på blod. Den amerikanske hund tick, brun hund tick, lone star tick og svart-legged tick er blant de vanligste artene av flått funnet i og nær boliger i løpet av våren, sommeren og høsten. Hvis du finner ut at flått har invadert hjemmet ditt, er det flere tiltak du kan ta for å bli kvitt smitten og holde familien din trygg.

Forebygging


Holde flått ut av hjemmet i første omgang er den beste typen skadedyrbekjempelse. Motet rotter, vaskebjørn, pungrotter og andre gnagere fra å leve i nærheten av ditt hjem fordi de ofte bære flått. Hold plenen trimmet, busker beskjæres, blader plaget og blomsterbed fri for ugress. Flått trives i uflidd meter med masse ugress og blad søppel. Behandle plenen med et insektmiddel hvis du har lagt ny torv eller mulch. Flått kan bringes inn i hagen din med ny mulch eller torv. Hvis du tilbringer tid utendørs i et område med flått, nøye inspisere klærne før du går inn i ditt hjem. Dusje og vaske klærne dine umiddelbart for å hindre flått fra å finne verter i ditt hjem.

Oppløsning


Kommersielle insektmidler drepe flått i alle stadier av utviklingen. Alltid nøye følge instruksjonene på insektmiddel emballasje for korrekt søknad. Spot behandling kjente gjemmesteder av flått botemidler en mild angrep. Å få øye behandle, spray insektmiddel i områder som sprekker og hull nær bunnen av veggene. Fordi flått sjelden reise til høye steder, behandle skap er vanligvis ikke nødvendig. Alvorlige infeksjoner krever vanligvis rom spray insektmidler. Insektmidler må kanskje gjøres på nytt hver to til fire uker å drepe alle flått. Hvis flått forbli, ta kontakt med en profesjonell skadedyrkontroll selskap.

Pet Treatment


Flått trekkes til dyr. Forhindre hunden eller katten fra å utvikle et kryss angrep ved å bruke en parasitt frastøtende som Advantix, revolusjon eller Frontline. Disse produktene kan være giftig hvis brukt på feil måte, så pass på å lese og følge instruksjonene før bruk. Hvis du finner flått i hjemmet og har et kjæledyr, nøye behandle området der kjæledyret ditt sover. Vask alle kjæledyr senger og bruke en pet-vennlig insektmiddel rundt området. Kjøpe loppe og krysser krage, spray eller sjampo for å drepe eventuelle flått som bor på kjæledyret ditt.

Bite Behandling


Ikke bare er flåttbitt smertefull og kløende, men kan føre til at du kontrakt en sykdom eller infeksjon. Hvis du eller et kjæledyr har blitt bitt av en flått, må du fjerne dette for å hindre ytterligere helsemessige bekymringer. Bruk en pinsett til å ta tak i flåtten så nær som mulig til hodet. Fast trekke inntil flåtten er fjernet. Sørg for at hele flåtten er fjernet og ingen stykker forblir i huden din. Eventuelle gjenværende biter av flåtten kan sette opp en infeksjon.