Hovudside

Slik holder du Water Bill Lav

by Walther

Slik holder du Water Bill Lav

Vann brukes til omtrent alt i verden på en eller annen måte. Dessverre er tilgangen til vann i våre hjem alltid ikke gratis. Leser denne artikkelen vil lære deg hvordan å holde vannet regningen lav.

Bruksanvisning


Slik holder du Water Bill Lav


•  Slå av vannet tilgang områder når den ikke er i bruk. Noen folk glemmer å slå av vannet hele veien når de er ferdig med å pusse tenner eller vaske ansiktet. Forlater vannet går, selv litt, når den ikke er i bruk kan føre til at du har en høyere enn normal vannregningen. Det anbefales at du sjekker alle kraner eller vann tilgangspunkter etter at du er ferdig med å bruke dem til å sørge for at de er slått helt av.

•  Bruk bare vann du trenger. Mange er flinke til å slå av vannet helt når de er ferdig. Men ikke like mye folk ikke vet når nok er nok. Noen av de vanligste feilene om vannforbruket inkluderer bruk for mye vann til å vaske bilen eller bor i dusjen lenger enn du må. Det anbefales at du vurdere hvor mye vann du vet du trenger før du bruker og det er det. Bruk aldri vann bare fordi du kan.

•  Fest eventuelle avløp eller rør lekkasjer i hjemmet ditt, som sannsynligvis er den øverste årsaken til høye vann regninger i dette landet. Enten det er kjent eller ikke, har lekkasjer i ditt hjem som går uten oppmerksomhet er ikke bra for de som håper på lavest mulig vannregningen. Vasker, badekar, underhoused vannrør og andre vann inventar må kontrolleres for vannlekkasjer for å sikre deg en sjanse til å holde vannet regningen under kontroll.

Tips og advarsler


  • Vann er en naturlig ressurs som må brukes med forsiktighet, selv om det er resirkulerbart.
  • Jo mer vann du bruker jo mer du betaler.