Hovudside

Hvordan å fjerne mugg fra Mellom Double Pane Glass

by Walther

Dobbelt panelet vinduer gir ekstra isolasjon for ditt hjem eller kontor ved å plassere en gass lag mellom to glassruter å hindre overføring av varme gjennom glasset. Dette betyr at du mister mindre varme i vinter og få mindre varme fra utsiden i sommer. Den gass, vanligvis argon, er forseglet mellom de to lag av glass i produksjonsprosessen. Hvis forseglingen er kompromittert, derimot, kan det dannes kondens mellom rutene og mugg kan vokse der.

Bruksanvisning


•  Kontakt en profesjonell glassmester. Den eneste prosessen anerkjent av National Association of Certified Home inspektører (Nachi) må gjøres av en profesjonell glassmester. Prosessen er kontroversielt, og det er betydelig debatt blant Nachi medlemmer som til sin effekt eller lang sikt kostnadseffektivitet.

•  Bor et hull i et lite synlig hjørne av glasset. Denne prosessen krever profesjonelt utstyr ikke er tilgjengelig til hus og må gjøres av en profesjonell vindu glassmester. Et lite hull er boret i et hjørne for å gi adgang til rommet mellom glassplatene.

•  Spray rengjøringsoppløsning mellom vindus smerter. Når vinduet er brutt, legger glassmester en sprayer og sprayer et rengjøringsmiddel tåke gjennom hullet i smerter. Løsningen omfatter en anti-sopp stoff som dreper og løsner formen.

•  Støvsug ut løsningen og fuktighet fanget mellom rutene. Glassmester legger et vakuum enhet til hullet og suger ut rengjøringsmiddel, rusk og så mye fuktighet som mulig.

•  Fest defogger enheten. Glassmester deretter setter permanent en defogger enhet inn i hullet i vinduet som gjør at utgivelsen av fuktighet under termisk pumping. Enheten vil forbli festet til vinduet permanent for å unngå kondens.

Tips og advarsler


  • Utseendet av mugg eller kondens mellom dobbeltvinduer betyr forseglingen på glasset har sviktet. Glasset bør byttes ut hvis det er mulig.
  • Den såkalte "defogging" prosessen er en stopp-gap-metoden for å håndtere et vindu som har sviktet. Når forseglingen i en dobbel rute vindu har sviktet, anbefaler Nachi at du erstatte glasset hvis det er mulig.
  • På grunn av måten enkelte vinduer er laget, kan du finne du må bytte hele vindusrammen og alt.
  • Defogging gjør forbedre det kosmetiske utseende av vinduet og kan redusere den potensielle skaden som kan være forårsaket av fuktighet og resulterende mugg og råte. I en situasjon hvor vinduet erstatning kan være vanskelig eller umulig for fysiske eller økonomiske årsaker gjør defogging gi ett alternativ for å ta opp problemet med mugg inne doble vinduer.