Hovudside

Slik reparerer metallhalid Lights

by Walther

Slik reparerer metallhalid Lights

Metallhalogen er ofte de typer lamper som brukes i gatebelysning. Metallhalogen er populære fordi de gir en høy produksjon av lys for sin lille størrelse. Metallhalogen lamper kan brukes til enten utenfor eller inne belysning. Når metallhalogen lamper brukes for innvendig belysning, de tar ofte form av tynn bue tube belysning. Metallhalogen er vanlig i samfunnet fordi de brukes til en rekke formål.

Bruksanvisning


Hva gjør du hvis din metallhalogen ikke fungerer.


•  Sjekk for å se om det er kraften går til kretsen. Hvis kretsen er brutt hvor som helst i lampen, vil lampen ikke fungere. Fikse kretsen er noe bare en trenet profesjonell bør gjøre. Hvis du ikke har riktig trening, så den beste løsningen er å bare erstatte metallhalogen.

•  Kontroller at du bruker riktig spenning for din lampe. Undersøke det elektriske informasjon for din lampe og avgjøre om spenningen levert av din spesielle uttaket passer med spenning for din lampe. Hvis du finner ut at spenningen er et problem, er løsningen å finne en effekt kilde som gir høyere spenning.

•  Sjekk for å se om det er noen skader på selve lampen. Hvis det er et brutt rør eller noen brutte linjer i lyset, og deretter metallhalogen må byttes ut.

Tips og advarsler


  • Bare forsøke å fikse metallhalogen under veiledning av en profesjonell.