Hovudside

Hvordan Revive Vissen Roses

by Walther

Hvordan Revive Vissen Roses

Roser er en romantisk gave som gir eleganse og skjønnhet til ethvert rom. Men det kan være veldig trist når cut blomstrer begynner å wilt og visne, spesielt hvis de merket en spesielt betydningsfull anledning eller spesiell dato. Om blomstene ikke ble riktig omsorg før de gikk inn i hjemmet ditt, kan de begynne å wilt bare timer etter deres ankomst eller levering. I tilfeller som disse, kan du være i stand til å gjenopplive rosene - midlertidig selvfølgelig - slik at du kan nyte dem i minst et par dager.

Bruksanvisning


Hvordan å gjenopplive visnet roser.


•  Fyll oppvaskkummen med lunkent vann. Det må være minst flere inches dyp. Pass på at vannet ikke er varmere enn lunken, eller du vil fullbyrde rosene dine i stedet for å gjenopplive dem.

2 separate rosene i lunkent vann. Det er greit for dem å være neddykket.

•  Lag en frisk kutt på bunnen av hver stilk. Dette vil åpne opp rørene i stammen for å hjelpe rosene rehydrere. Skåret i vinkel, og sørg for at du bruker skarp saks, slik at du ikke skader rosene ved saging bort på stilkene. De skal bo i lunkent vann for denne prosedyren.

•  Rull hver blomst individuelt i avisen. Du kan sikre røret med en gummistrikk, men gjør ikke sløyfe det så tett at det knuser rosen inne.

•  Fyll badekaret med lunkent vann og en kopp av den klare kullsyre sitron-lime drikke. Vannet vil gjenopplive rosene, og drikken vil avskrekke bakterier fra å invadere de ferske kuttene i stilkene.

•  Bløt roser i karet i flere timer. Avisen kastet vil hjelpe dem holde formen mens de rehydrere.

•  Sett rosene i en ny, ren vase halvfull av lunkent vann. De bør se mye perkier på dette punktet og vil holde sin vakre form i flere dager.

Tips og advarsler


  • Du ønsker kanskje å legge aspirin eller plante mat til vannet i vasen for å hjelpe dine roser leve lenger.