Hovudside

Best Gjør det selv Termite kontroll

by Walther

Best Gjør det selv Termite kontroll

Termitter er sosiale vesener som lever i kolonier som kan ha millioner av insekter. De fleste termitter er arbeidere, men noen er soldater, som er ansvarlige for forsvar av kolonien. En dronning termitt er den største av gruppen. Når hun dør, tar en annen reproduktiv klare kvinnelige hennes plass. Behandle hjem og kontrollerende termitter er en prosess som kan være komplisert. Når du utrydde befolkningen, må du følge gjennom å sørge for at termitter ikke tilbake. Den beste fremgangsmåte for å hindre termitt angrep er å behandle området med pesticider og termitt agn. Behandlinger siste fem årene, men du bør ha en grundig kontroll minst hvert annet år.

Bruksanvisning


•  Bestem type termitter du har å gjøre med om det er en infestation. Dette er viktig fordi metoden for utrydding er forskjellig for hver. Nitti prosent av termitt problemene kommer fra underjordiske termitter. Høy luftfuktighet vil vanligvis ha drywood termitter. Underjordiske termitter vil ha ly rør som de reiser gjennom.

•  Kjøp kjemikalier som du trenger for å håndtere den type termitter du har. Hvis det ikke er eksisterende infestation, og du er bare arbeider for å hindre angrep, behandle for begge typer. Kjøpe agn for å opprettholde langsiktig omsorg.

•  Repair alle eksisterende lekkasjer på utsiden av huset, inkludert dryppende kraner og tette takrenner. Reparere eventuelle gradering problemer rundt huset som resulterer i pytter rundt fundamentet eller skive.

•  Fjern eventuelle stabler av tre fra rundt huset, for eksempel ved, tømmer, etc. Inspiser ventilene rundt fundamentet av huset. Fjern ventilene med en skrutrekker og dekk dem med insekt skjermen.

•  Spray områdene med termitt insektmiddel grundig. Forsegle huset og noen sprekker rundt fundamentet og andre områder med caulk når behandlingen er tørr. Plasser agn rundt fundamentet av huset. Følg opp med jevne mellomrom og sørge for at de lokkematstasjoner ha plantevernmidler i dem.

Tips og advarsler


  • Hvis det er eksisterende skade fra en termitt angrep, vil du kanskje vurdere å kontakte en profesjonell.
  • Håndtere plantevernmidler nøye og vask hendene grundig når du er ferdig med behandlingen. Hold plantevernmidler utilgjengelig for barn.