Hovudside

Kan jeg Paint Hvis temperaturen blir for lav?

by Walther

Kan jeg Paint Hvis temperaturen blir for lav?

Høsten, vinteren og våren året virke som ideelle tiden å male utendørs, med temperaturer lave nok til å være behagelig for en lang dag med anstrengende arbeid med rull og pensel. Men hvis temperaturen er for lav, din maling jobb kan ikke se bra ut eller stå opp godt å bære.

Anbefalte lav lufttemperatur


Sjekk din maling kan for det laveste anbefalte temperatur for å påføre den spesifikke maling. For de fleste vanlige lateksmalinger, er den laveste anbefalte temperatur for søknad vanligvis 50 grader Fahrenheit, men du kan bruke noen latex og oljebasert maling hvis temperaturen er så lav som 35 til 40 grader Fahrenheit.

Anbefalt Paint Temperatur


Temperaturen av luften er en vurdering, og temperaturen i selve malingen er en annen. Både Columbia Maling og Sherwin-Williams anbefaler at du oppbevarer latex og oljebasert maling på over 40 grader Fahrenheit for å sikre riktig viskositet når du søker. Maling lagres ved temperaturer under 40 grader kan utvikle en film ved tørking og tar lengre tid for å tørke og herde.

Anbefalt Surface Temperature


Man må også ta hensyn til temperaturen på overflaten du ønsker å male ved maling ved lavere temperaturer, på grunn av temperaturen på overflaten kan påvirke tørketiden og utseende av malingen når den tørker. For best mulig anvendelse av oljebasert maling, bør temperaturen på overflaten være over 40 grader Fahrenheit eller malingen vil være langsom for å tørke og herde. Latex maling fungerer best når overflatetemperaturen er over 50 grader Fahrenheit.

Fuktighet


Et annet lavtemperatur-relaterte maling problem er fuktighet eller duggdannelse på overflater. Din maleri kan ikke slå godt ut når lufttemperaturen synker drastisk, for eksempel fra varme dagtemperaturer å senke kvelden temperaturer, spesielt hvis temperaturen synke under duggpunktet. Våt maling pluss fuktighet ofte lik maling som ikke tørker eller kur. I de verste tilfellene, vil malingen ikke holder seg på riktig måte, og det kan være mugg vekst. For å unngå disse problemene, anbefaler Sherwin-Williams maleri bare når temperaturen er ventet å forbli i det foreslåtte område, over duggpunktet, i minst 48 timer etter maling din; du også kan bruke en maling som er merket for bruk i lavere temperaturer.