Hovudside

Hvordan Design en Pool Kitchen Bar Utenfor

by Walther

Hvordan Design en Pool Kitchen Bar Utenfor

En bassengbar kjøkken eller bar er en fin måte å utvide bruk boareal utendørs og legge til et underholdningsområde til ditt hjem uten kostnaden og avbrudd av stor konstruksjon. Legge til et komplett kjøkken ved siden av bassenget kan også øke verdien av ditt hjem. Det viktigste å vurdere når du utformer ditt utekjøkken er hvor mye du vil bruke den og til hvilke formål.

Bruksanvisning


•  Vurdere din brukbar plass. Evaluere området ved siden av bassenget for å finne ut hvor mye plass du egentlig har for en utendørs kjøkken og bar. Gjøre oppmerksom på trær og busker som kan være i veien, samt noen permanente strukturer som ikke kan fjernes.

•  Identifiser den primære funksjon av din plass. Hvis du vil være matlaging og spising utendørs vil du trenger både en grill og et bord. Belysning er viktig hvis du har tenkt å bruke den utendørs kjøkken for kvelden underholdende. Du trenger en vask og tilstrekkelig lagringsplass for drinker når du bruker baren.

•  Velg hvitevarer eller andre fasiliteter du ønsker å inkludere. Få detaljerte spesifikasjoner på disse apparatene. Du må vite hvor mye plass som skal tildeles hvert apparat og også hva elektro og VVS trenger hvert apparat har.

•  Plan for elektrisitet og VVS behov basert på dine apparater og planlagte bruk av utendørs kjøkken. Rådføre seg med byens dine byggekoder for elektrisitet og avløp tillater krav.

•  Velg materialer for ditt utekjøkken. Tenk at kjøkkenet vil bli utsatt for elementene, så du bør bruke murstein, stukkatur og andre materialer som er egnet for utendørs konstruksjon.

•  Tegn en detaljert plan for ditt utekjøkken bruker millimeterpapir. Ta med alle hvitevarer, elektrisitet, avløp og strukturelle elementer som du ønsker å inkludere.

Tips og advarsler


  • Grillen er det viktigste elementet av din utekjøkken design. Starte designprosessen ved å bestemme hvilken størrelse og type grill du trenger og legge til andre elementer fra det punktet.