Hovudside

Utenfor Flowers for Fall & Vinter

by Walther

Utenfor Flowers for Fall & Vinter

De fleste er vant til blomster som er i blomst hele våren og sommeren, men hvis du ønsker å ha planter rundt i naturen som gir litt farge gjennom de kjøligere deler av året, synes det å være færre alternativer. Mens noe område hvor en hard fryse oppstår tidlig i høst vil ha problemer med å holde blomster i kalde månedene, er det noen blomstrende planter som gjør det bra i løpet av høsten og vinteren i enkelte områder.

Julestjerner


En av de vanligste blomstene du vil se i løpet av vinteren er julestjerne. Denne "Christmas" blomst er en populær potteplante som vokser og blomstrer i vinter. Den vokser også godt utendørs i løpet av vintersesongen i subtropiske og tropiske klima.

Denne grønne bladrike planten blomstrer med brede røde eller hvite blomster med kronblader som er nesten blad-lignende utseende. Dette anlegget er opprinnelig fra Mexico, hvor den kan vokse ute i naturen under kjøligere høst og vintermånedene. Julestjerner er vokst over hele USA også, men de er vanligvis selges som potte dekorative planter. Faktisk, $ 220 millioner i julestjerner blir solgt hvert år i løpet av ferien, ifølge University of Illinois Extension nettside.

Heather


Høst i det nordøstlige USA og andre områder rundt om i verden bringer ofte de lyse oppblomstringer av rosa, lavendel, lilla, grønt, gull og andre farger som vanligvis finnes på lyngen blomst. Disse utendørs planter er innfødt til Irland og Skottland og generelt blomstre i avtagende øyeblikk av sommeren og holde sine farger før slutten av november når de blomstrer slår mørkere. Likevel, blomstene forblir på plantene de fleste av vinteren selv om de ikke lenger er lyse, og gir en interessant landskaps effekt når de fleste andre planter er matt og livløst.

Lyngen blomst vises på en forgrening busk kjent som Scotch Heather. Busker er jordhaug-formet og har blomsterblomstrer på pigger som Crown anlegget.

Witch Hazel


Trollhassel er en blomstrende urt kjent ofte i Nord-Amerika som winterbloom. Navnet er en indikasjon på den vanlige vekstmønster. Som bladene begynner å falle fra trærne i høst begynner trollhassel anlegget til våren til liv. Sine appelsin- eller rød-tonede bånd formede bladene begynner å utvide og blomstre i høst og forbli intakt gjennom hele vintersesongen.

Trollhassel er en populær plante på grunn av sine medisinske bruksområder. En tinktur laget av planten brukes til å kontrollere betennelse på huden, lindre solbrenthet, ta brodden av insektbitt, lindre kløe, og behandle blåmerker.