Hovudside

DIY Pond Lights

by Walther

DIY Pond Lights

Å ha en utendørs dam kan gi avslapning og et samlingspunkt for din bakgård landskapsarbeid. Ofte, dammer er en kilde til stolthet for folk som har satt dem i seg. Men når solen går ned, all skjønnheten i dammen forsvinner med lyset. Med noen dam belysning, vil området skiller seg ut og fortsette å være en kilde til stolthet uansett hvilken tid på dagen.

Rock lys


Rock lysene er et generelt begrep for alle lys som er innkapslet i noe for å gjøre det ser ut som noe annet, for eksempel et lys som ser ut som en stein. Disse lysene, men kan være innkapslet i noe som vil gå med det generelle temaet og utseendet på dammen. Disse lysene gå rundt dammen for å gi lys til den generelle området. Vanligvis er de ekstremt lave wattstyrke og komme med en tilstrekkelig ledning for manøvrerbarhet. Kontroller at du har makt til dammen området.

Nedsenkbare Lights


Disse lysene gir et helt annet utseende enn dam lys fordi disse lysene er under vann og gjøre dammen seg til en lyskilde. Disse lysene kan gi noen virkelig spektakulære effekter som de vil skinne gjennom vannet. Du faktisk plassere både halogenlampen og transformator i vannet. Vanligvis vil de kommer i et rustfritt stål som vil gi beskyttelse for selve lampen. De er også vanligvis på et dreibart feste for enkel posisjonering rundt dammen. Mange ganger, disse lampene kommer med farge skiftende linser, slik at du kan få nøyaktig det utseendet du ønsker. Husk, få en lampe som er mellom 35 og 75 watt. Jo dypere dammen er, jo mer effekt du trenger.

Flytende Pond Lights


Hvis du bare vil ha lys til å skumme over overflaten av dammen, vurdere å kjøpe noen flytende dam lys. Som rock belysning, disse flytende lysene kommer i mange foringsrør for å gi deg alternativer for å få det utseendet du ønsker. Disse batteridrevet de er veldig svak (fem watt eller så) og kommer i en vanntett bolle av noe slag. Et alternativ med disse lysene er å få dem i en lilje-pad casing. Lily pads legge til det naturlige utseendet av dammen og kan kjøpes i flere forskjellige størrelser.

Solar Lights


Disse lysene blir mer og mer populært som tiden går. De bruker solenergi i løpet av dagen for å lade seg for natten bruk. Ett alternativ med disse er å kjøpe flytende lys som er solcelledrevet. Dette vil stoppe deg fra å måtte slå på batterier som du kan bare la dem i dammen, og de vil slå seg på som det blir mørkt. I løpet av dagen, kan de ta oppmerksomheten vekk fra det generelle utseendet av dammen, men siden noen av variantene kan endre farger, kan de gjøre dammen et fantastisk stykke kunst på kvelden.


Relaterte artikler