Hovudside

Hva er årsaken til Skum Skjema i en Pool?

by Walther

Hva er årsaken til Skum Skjema i en Pool?

Hovedmålet når det kommer til et svømmebasseng vann er å sikre at det er krystallklart og rent. Imidlertid kan mange faktorer komme mellom svømmere og en klar svømmebasseng. For eksempel, skum eller skum i svømmebassenget vann hindrer at vannet fra å være så klart det skal være. Flere grunner for hvorfor skummet vises på bassengvannet, inkludert vann som lider av en kalsium ubalanse.

Frothiness Årsaker


Luft i et svømmebasseng er en årsak til skummende vann. Det kan skje når det er en luftlekkasje i bassenget vannreturslangen. En annen grunn for skummende bassengvannet er oljer og kremer fra svømmere som alltid ender opp i en pool vann. Vannet kan også lider av lav kalsium hardhet, noe som betyr at det er for myk. Myk bassengvannet ofte froths opp fra agitasjon. I tillegg kan skummende svømmebasseng vann skje etter at du har behandlet bassenget med en algaecide å drepe av bassenget alger.

Hindre frothiness


Sjekk alltid noen svømmebasseng returlinjer for luftlekkasjer og deretter fikse dem for å hindre vann frothiness. Svømmebasseng brukere skal bruke bare vanntett eller vannavstøtende Sunblocks, kremer og oljer hvis de har tenkt å svømme. Det beste forebyggende mot skummende vannet i svømmebassenget er å sikre at bassengets vannkjemi er i balanse til enhver tid, herunder dets pH, total alkalitet og kalsium hardhet. Et basseng pH bør være mellom 7,4 og 7,6. Svømmebasseng Totalt alkalitet nivåer bør være på 80 til 100 ppm. Hold kalsium hardhet mellom 200 og 400 deler per million, eller ppm, med et maksimum på 1000 ppm. Til slutt, opprettholde svømmebasseng klor nivåer på 2 ppm.

Raising Hardhet


Hvis du tester svømmebassengets vann og finner ut at det er for myk på grunn av lavt kalsiumhardhet, må du gjøre vannet hardere ved å legge kalsiumklorid, som du finner i basseng forsyne butikkene. Vær forsiktig med å bare legge til så mye kalsiumklorid som er nødvendig for å heve sin kalsium hardhet. Hvis bassenget utvikler overflødig kalsium hardhet, er den eneste løsningen å tømme og deretter fylle den.

Justere Levels


Du kan heve pH i svømmebassenget ved å legge natriumkarbonat, ca £ 1 per 25.000 liter. Lavere pH ved å tilsette saltsyre ved 1 qt. i 25.000 liter. Heve et svømmebasseng totale alkalitet ved hjelp av natriumhydrogenkarbonat, på £ 3,5 i 25.000 liter for en 10 ppm økning. Til slutt, lavere total alkalitet med enten muriatic syre eller natrium bisulfate henhold til pakken instruksjoner.