Hovudside

Dverg Peach Tree Størrelse

by Walther

Dverg Peach Tree Størrelse

Dverg fersken trær har blitt dyrket av gartnere i århundrer, men i antikken treet var kjent som den persiske eple. Dverg fersken trær er mye mindre enn i full størrelse fersken trær, tar opp mindre plass i hagen. I motsetning til full størrelse trær, dverg fersken trær vokse lavere i bakken, viser mer busk-aktig vekst.

Kjennetegn


Dverg fersken trær produsere tette løvverket, og de er små nok til å bli dyrket i containere. Fruktene av dverg fersken trær er umulig å skille fra de som produseres av fullvoksne fersken trær i størrelse, form og farge. Fruktene også smake det samme fra dverg fersken treet som de som produseres på større trær. Den generelle formen av dverg fersken treet er mer busk-aktig enn tre-lignende, med tette løvverket vokser rundt en sentral, slank bagasjerommet.

Størrelse


De fleste dverg fersken trær vil ikke vokse høyere enn 7 meter. Spredningen også sjelden overstiger 7 meter. Fordi dverg fersken trær er så små, kan de dyrkes innendørs eller i små, uterom. Dverg fersken trær er tett, med tettpakket grener som vokser relativt tett sammen.

Shape Beskjæring


Minimal beskjæring er nødvendig for dverg fersken trær. Skjære vekk alle grener som vokser mer horisontalt enn vertikalt for å tynne ut tett tak. Hvis senteret av treet blir for tett med vekst, skjære vekk noen av grenene for å åpne treet opp igjen. Fersken trær, selv små dverg varianter, trenger luft sirkulasjon og lys. Alltid beskjære ut døde og skadet tre for å holde treet sunt.

Tynning


Tynne ut dverg fersken treet frukt for å holde avlingen sunt. Fersken trær kan produsere for mange frukter; noen bør bli ofret så de rester fersken vil være sunn. Vent til fruktene første vises og tynn dem ut med beskjæringssakser. Hver fersken frukt bør ha 5 til 6 inches plass mellom det og neste fersken på grenen. Dverg fersken trær blomstrer i midten til slutten av sommeren, vanligvis april og mai. Fruktene vokser i sommer. Ved slutten av sommeren, fruktene er modne og klare for innhøsting.