Hovudside

Hvordan Reset en Motion Sensor Lys

by Walther

Hvordan Reset en Motion Sensor Lys

En bevegelsessensor lys bruker en sensor for å plukke opp strålevarme kommer fra et objekt. Når bevegelsesdetektoren detekterer noe som genererer mye varme, sender den et signal til lyset koblet opp til det, skru på lyset. Etter et strømbrudd, kan du oppleve merkelig oppførsel fra bevegelsessensor, slik som ekstrem følsomhet eller ingen følsomhet i det hele tatt. Nullstilling av lys kan være nødvendig når merkelig belysning problemet oppstår.

Bruksanvisning


•  Juster knoller av bevegelsesdetektoren ved å flytte lyset til det området du ønsker å belyse. Plasser hånden på pæren og slå for hånd.

•  Juster bevegelsesdetektor ved å flytte den til området der du ønsker den skal oppdage bevegelse.

•  Still sensoren på prøve posisjon ved å flytte bryteren på undersiden, eller foran, av detektoren til "Test" innstilling.

•  Referanse foran detektoren for å teste dets følsomhet for bevegelse. Justere følsomheten innstillingen fra høy til lav, avhengig av dine preferanser, ved å vri på følsomhet hjulet på enheten til ønsket posisjon.

•  Flytt bryteren på undersiden av den bevegelsesdetektor til "Operasjon" modusinnstilling når tilbakestilling er fullført.