Hovudside

Hvordan lage en hage Windmill

by Walther

Hvordan lage en hage Windmill

Ved hjelp av metallplater, tre plugger, maling, noen festeanordninger og enkle håndverktøy, kan du lage en lett, slitesterk vindmølle å legge til et snev av country spesielle måte til din plen eller hage. Montert, når denne vindmøllen 4 meter høy - du kan skalere utformingen opp eller ned for å passe dine preferanser. Vindmøllen vil tjene som en værhane, svinge til ansikt vinden.

Bruksanvisning


•  Skjær en 28-gauge eller tyngre ark av metall til en firkant som måler 18 inches eller større ved bruk av tinn klipp. Bor et hull i nøyaktig midt på metallplate ved hjelp av en ¼-tommers borekronen.

To Tie ene enden av en ca 12-tommers lang hyssing til et fett blyant. Mate den andre enden av strengen gjennom hullet i sentrum av metallplater til 9 inches av strengen forblir mellom metall og blyant. Tape den frie ende av strengen til baksiden av platemetall.

•  Hold blyanten oppreist og med strengen trukket lært, tegne en sirkel rundt hullet boret i metall. Dette vil gi deg en 18-tommers bred sirkel. Fjern tapen og streng. Klipp ut sirkelen ved hjelp av tinn klipp.

•  Tegn en linje gjennom sentrum av metallsirkelen som halverer sirkelen i to, med fett blyant og en linjal. Tegn en linje for å dele sirkelen i kvartalene. Tegn to linjer gjennom sentrum av metallsirkelen å dele hvert kvartal i halvparten. Skjær langs hver linje ved hjelp av tinn klipp, stopper kuttet 2 ½ inches fra midten av sirkelen. Du bør ende opp med en sirkel med åtte like store vifteformet blader som hver måler ca 6 ½ inches lang.

•  Tegn en 5-tommers bred åttekant i sentrum av metall sirkel med fett blyant ved å forbinde de indre ender av hver sin bladsnittlinjer med snittlinjene ved siden av dem. Resultat metallet alene oktogonen linjer ved hjelp av et verktøy kniv. Flip over metallsirkelen. Måle og merke et punkt langs venstre kant av hvert vifteblad som er 5 inches fra den ytre kanten av bladet. Fra dette punktet, tegne en linje sportsfiske tilbake mot høyre indre hjørnet av hvert blad. Resultat metallet langs de vinklede linjene ved hjelp av et verktøy kniv.

•  Løft hvert blad mot deg, brette den forsiktig langs det første settet med linjer du scoret. Identifisere disse innsnittslinjene av oktogonen form de danner på metallsirkelen. Stopp hver fold på omtrent en 45-graders vinkel fra sin opprinnelige posisjon. Vend sirkelen over nøye. Bøye hvert blad tilbake mot deg langs det andre settet med brettelinjer. Identifisere disse merkelinjer ved vinklet linje de gjør på tvers av hvert blad. Stopp foldene på ca 45 grader fra sin opprinnelige posisjon. Den doble bend i bladene skape et hjul effekt for å hjelpe fange vinden.

•  Skjær en 5-fots lengde på 1-tommers diameter tre dowel med stikksag. Skjær den ene enden av tappen til et punkt ved hjelp av en håndsagen. Skjær et andre stykke av en-tommers diameter tre dybel til en lengde på 12 inches. Tegn en linje på den ene enden ansiktet av 12-tommers dowel som halverer den sirkulære dowel i to. Feste pluggen i en skrustikke, og kuttet i den markerte linje med en håndsagen, og skaper en 2-tommer dype sporet i enden av tappen.

•  Skjær en trapes form fra metallplater med to parallelle sider som måler 7 og 3 inches og to vinklede sider som måler ca 8 inches. Skyv den korte enden av trapes-formet metall finne i 2-tommers-lange sporet i 12-tommers dowel. Bore to jevnt fordelte hull gjennom siden av pluggen, gjennom finnen og ut igjen gjennom den andre siden av pluggen, ved hjelp av en borekrone er litt bredere enn diameteren av en 1¼ tommer lang bolt. Sikre finnen til pluggen ved hjelp av to 1¼-tommers bolter.

•  Coat alle tre stykker med utvendig latex maling og alle metalldeler med metall maling, ved hjelp av en pensel. La malingen tørker.

•  Ta tak i 12-tommers dowel med finnen festet, lokalisere slutten ansiktet av dowel med ingenting knyttet til det, og markere et punkt midt på frontsiden. Bore et pilothull i mark, ved hjelp av en ved hjelp av en borkrone litt smalere enn diameteren av en 2-tommers skrue. Træ skiven på en 2-tommers skrue, tre deretter metallsirkelen med bladene på skruen, og træ en annen skive på skruen. Kjøre inn skruen pilothull, men ikke så hardt at det stopper metallbladene roterer fritt.

•  Kjør den spisse ende av 5-fots dybel 12 inches ned i bakken ved hjelp av en gummihammer. Se etter nivå ved hjelp av et vater. Bore et pilothull ned gjennom toppenden av pluggen, ved hjelp av en borkrone litt smalere enn diameteren av en 2½-tommers skrue.

•  Finn vindmøllen tyngdepunkt ved å balansere på siden av 12-tommers dowel på fingeren. Markere tyngdepunktet med en blyant. Bore gjennom dowel på mark ved hjelp av en borekrone litt bredere enn en 2 ½-tommers skrue. Sørg for at finnen er orientert vinkelrett på bakken ved boring. Skyv skruen gjennom 12-tommers dowel og skru den inn i pilothull i toppen av 5-fots dowel, men unngå å skru den på så hardt at det stopper vindmøllen fra å svinge fritt.

Tips og advarsler


  • Som et alternativ til å lage brettet ark metallbladene, resirkulere bladene fra en antikk metal fan i stedet.
  • For en mer langvarig vindmølle, bruker trykkbehandlet tre plugger.
  • For å hindre å bli kuttet på skarpe metallkanter, rundt kantene av bladene med en metall-fil.