Hovudside

Hvordan du rengjør akryl badekar

by Walther

Akryl er et vanlig materiale for moderne badekar. Den kommer i mange farger, er lettere enn badekar med en porselen finish og er like lett å holde ren. Du trenger ingen spesielle rengjøringsmidler for disse badekar; Men selv om de fleste akryl kar er ripebestandig, bør du rengjøre dem med myke svamper eller håndklær og unngå skuresvamper. Avhengig av hvor ofte karet brukes, bør en ukentlig eller bi-ukentlig rengjøring være tilstrekkelig for å hindre såpe avskum buildup og for å holde disse kar glitrende.

Bruksanvisning


Hvordan du rengjør akryl badekar


•  Fjern bad mat, hvis det er aktuelt. Fyll badekaret med omtrent en tomme av varmt vann (du kan bruke mindre hvis du ønsker å spare vann).

•  Fukt en myk ren svamp i vannet. Hell minst 1 ss. av flytende oppvaskmiddel eller håndsåpe på svampen og tørk den over kanten av karet.

•  Scrub sidene av badekar med såpevann svamp. Hvis karet er veldig skitten, kan du trenger å skylle svampen i det varme vannet og på nytt såpe når svampen blir tilsølet.

•  Vask gulvet i karet med svampen. Det kan være lettere å gjøre dette ved å klatre inn i badekaret for å skrubbe det, men det er ikke nødvendig. Etter at du har skrubbet karet gulvet en gang, la vannet renne ut slik at du kan sørge for at du har renset gulvet godt nok. Hvis ikke, skrubbe den igjen (hvis skitt er svært vanskelig, kan du bruke en akryl-sikker kommersiell renere).

•  Skyll svampen igjen og tørk ned kranen. Hvis såpe avskum har bygget opp, spray kranen med en såpe avskum renere og skrubbe den ren.

•  Slå på badekar kranen. Få en ren svamp eller skyll ut den du brukte, og tørk ned kranen og hele karet med rent vann.

Tips og advarsler


  • I stedet for vaskemiddel eller håndsåpe, kan du bruke sjampo eller kroppsvask for å rense karet.
  • Ikke rengjør akryl badekar med løsemidler. Dette omfatter alle kjemikalie som brukes til å tynne maling eller fjerne lim. Også unngå aggressive rengjøringsmidler som er trygge å bruke på porselen, men ikke trygt for akryl overflater. Disse rengjøringsmidler kan skade akryloverflaten.