Hovudside

Slik Care for Spathiphyllum Planter

by Walther

Slik Care for Spathiphyllum Planter

Spathiphyllum planter, ofte referert til som freds liljer, er blomstrende stauder. De har dyp, skinnende grønne blader; sine blomster er grønne og hvite. Spathiphyllum planter er innfødt til regnskogen i tropiske Amerika. Med andre klimaer, er de i hovedsak dyrkes som potteplanter. Spathiphyllum tilpasser seg en rekke lysforhold. Hvis du tar vare på dem riktig, vil fredsliljer vare i mange år.

Bruksanvisning


•  Hold spathiphyllums på et sted med temperaturer på 65-85 grader, med lyse og filtrert sollys. Spathiphyllums tolerere dårlige lysforhold, men vil brenne hvis de får for mye direkte sollys.

•  Vann plantene med romtemperert vann. Vente til jorda tørke ut før du vanner det, så vann bare for å holde på fuktigheten i jorda. Vanning for mye vil resultere i oversvømmet og soggy jord som kan skade Spathiphyllum anlegget.

•  Feed din fredsliljer med en vannløselig gjødsel annenhver måned. Følg instruksjonene på gjødsel nøye.

•  Fjern støv fra Spathiphyllum planter med en fuktig klut. Dette hjelper plantene puste og hindrer insekter fra å ta opp residens.

•  transplantere Spathiphyllum planter etter to til tre år. Gi ny, godt drenert potting mix å holde plantene friske. Transplantasjoner dine freds liljer i større containere om sine røtter vises fylt.