Hovudside

Hvordan sette Former for en betongplate

by Walther

Hvordan sette Former for en betongplate

Å skape en betongplate, til en solid skjema holde våt betong og å beholde skive form er nødvendig. Terrasser, fortau og fundamenter er betongplate strukturer laget i forskjellige størrelser og former. Du kan lage "konkrete prosjekter i seksjoner eller alt på en gang», ifølge Richard Day bok "Hvordan bygge terrasser og dekk." Uavhengig av type struktur du designe, trenger du et skjema for å inneholde betongen som det botemidler.

Bruksanvisning


•  Mål størrelsen på skive du har tenkt å gjøre og grave ut matjord. Bruk streng linje festet til to-tommers med 2-tommers innsatser plassert i henhold til skive sin tiltenkte form. Gjør streng linje like høye som de bredder bord du bruke til å danne rammen. For eksempel, hvis du bruker 2-tommers med 6-tommers trelast, gjør streng linje 6 inches høy. Dette gjør det enklere for deg å følge streng linje kontur.

•  Påfør motorolje på innsiden av styrene for enklere fjerning etter betong tørker. Legg ut dine boards og staver etter den streng linje. Driv innsatsen i bakken, ca 8 inches dyp, på ytterkanten av streng linje om to meter fra hverandre, ifølge Family Handyman nettside. Slå styrene opp på sin kant og spiker til innsatsen. Hvis du må bruke mer enn ett brett for ekstra lengde, bruker 1-tommers med 4-tommers stakes der platene møtes (ledd), spikring begge ender til bålet.

•  Butt styret ender sammen i hjørnene og spiker på plass. Plasser innsatsen ca 6 tommer fra hjørnekantene. Nail styrene til innsatsen som du gjorde i trinn 2.

•  Lag kickere ved å kjøre innsatsen på skrå ned i bakken bak hver av de vertikale stakes allerede knyttet til skjemaet. På toppen av vinklede stakes, tånegl dem til de vertikale staver. Tånegl er et begrep som brukes for å kjøre en spiker eller skrue inn i tre i en vinkel.
Kickers gi strukturell styrke og holde toppen på de vertikale staver fra bukker tilbake, ifølge Family Handyman nettside. Den konkrete formen er klar til å motta våt betong.