Hovudside

Hvor å Endre Vinduer og skjermer på Andersen Storm Doors

by Walther

Anderson storm dører beskytte oppføring dører fra været, samt fremheve forsiden av ditt hjem. Storm dører leveres med en avtagbar full utsikt glass panel samt en full lengde insekt skjerm panel. Dette gjør at du kan endre panelene ut avhengig av været utenfor. Anderson produsenter sine storm dører for å være brukervennlig og gjør endring av vinduer og skjermer en enkel prosess.

Bruksanvisning


•  Plasser fingrene på den øverste hylle av den øvre festebånd. Trykk ned og ut med fingrene for å løsne feste stripe fra dørkarmen. Fortsett ned lengden av holdebånd, å trykke ned og ut til den er av døren.

•  Gjenta for bunnen og hengselsiden holde stripe. Knipser dørhåndtaket slik at den peker opp. Dette flytter håndtaket ut i veien for å fjerne den endelige holde stripen.

•  Trekk glassvinduet eller skjermen ut av stormen døren og installere enten man tilbake i døren.

•  Linje opp sporet på festebånd med sporet i dørkarmen, og starter med håndtaket side av døren. Trykk på holdelist i sporet langs hele lengden av strimmelen. Gjenta for hengselsiden neste. Installere bunnen og øvre strimler vare.

Tips og advarsler


  • Ikke dra i den lange sidelister til poenget med bøying. Dette fører til uopprettelig skade på feste strimler som krever erstatning.
  • 4000 modell skjermer og vindu bare låse inn i rammen. Vri dørhåndtaket slik at den peker opp for å låse opp skjermen eller vindu for fjerning. Installere skjermen eller vindu og flip dørhåndtaket til normal posisjon for å låse skjermen eller vindu på plass.