Hovudside

Hjemmelaget Cleaner for Toaletter, badekar og dusj

by Walther

Hjemmelaget Cleaner for Toaletter, badekar og dusj

Rengjøring av toalett, badekar eller dusj trenger ikke å involvere stinkende kjemiske løsemidler som kan skade din familie og miljøet. Hvis du ønsker å gå grønn med din husholdning rengjøring eller bare kutte ned på utgifter eller din kjemikaliebruk, ta en gallon krukke med ufortynnet hvit eddik og en boks med natron. Med disse to grunnleggende husholdningsartikler og en god skrubb børste, kan du effektivt vaske bort såpe avskum og toalett flekker.

Bruksanvisning


•  Skrubb innsiden av toalettskålen med ufortynnet hvit eddik. Dumpe en bøtte med vann i toalettskålen før du legger eddik, men å gi maksimal skrubbing makt. Skrubb utsiden av bollen og toalett base med en børste og ufortynnet hvit eddik for å fjerne lukt, støv og flekker.

•  Tørk ned bad overflater med en hjemmelaget blanding av en del hvit eddik til en del vann. Varm opp løsningen i mikrobølgeovnen til varmt å ta på før du søker til såpe avskum og buildup på dusjkabinetter. Spray dusjvegger med den oppvarmede løsningen og la det stå i 10 til 15 minutter. Skrubb og skyll med kaldt vann.

•  Fight bad lukt og skrubbe vekk vanskelige flekker med lukt-absorberende og mild slipende magi av natron. Dryss natron på en fuktig svamp eller skrubbe børste til å fjerne badekar ringer eller dusj avskum. Bland en pasta av vann og natron for tøffere sot og badekar og dusj flekker. Påfør blandingen til flekker og la den stå i 15 minutter før du skyller grundig.