Hovudside

Hvordan holde svømmehaller Clean

by Walther

Holde et svømmebasseng ren er ikke rocket science, men det krever hardt arbeid. For å få den skarpe, rensing følelse når du dykke i et basseng, må du skumme, børste, vakuum, tomme siler og holde vannet renses. Innen du har tatt vare på alle disse trinnene, vil du trenge en dukkert i bassenget for å avkjøle seg.

Bruksanvisning


Hvordan holde svømmehaller Clean


•  Fjern løv og andre flytende elementer den gammeldagse måten: hånd. Bare skumme hendene gjennom vannet for å plukke opp søppel før det synker eller blir tett i VVS. Minst en gang i uken, rene blader ut av bassenget er siler (de kurver som fanger rusk).

•  Hindre problemer ved å pusse damvegger ukentlig --- det tar mindre arbeid i det lange løp hvis du fjerne alger og andre gjerningsmennene tidlig. Bruk en myk børste på flis eller glassfiber vegger og et stivere børste på veggene i gips-lined bassenger. Hvis du trenger mer energien, bruke en nylon skuresvamp og en væske renere tilgjengelig fra en pool-forsyning butikken.

•  Støvsug hver uke for å holde bassengvannet rent. Dekke hele bunnen av bassenget med vakuum slag.

•  Hold bassengvannet renses for å redusere alger og bakterier. Flytende klor er de vanligste rensemiddel, selv om det er andre, nyere metoder. Bruk en test kit for å fortelle når du trenger å legge klor --- noen mennesker har for å legge den daglig under høy bruk månedene.

•  Hvis bassengvannet er overskyet, sjekk filteret og rengjør det om nødvendig. Forskjellige trinn er nødvendig for å rense sand, kiselgur og patronfiltre (se Ressurser nedenfor).

Tips og advarsler


  • Håndtere klor og andre kjemikalier nøye, beskytte dine øyne og hud. Forhindre sprut ved å holde klor flasken nær vannet når du helle.