Hovudside

Hvordan å reparere Carpet Self

by Walther

Hvordan å reparere Carpet Self

Teppet varmer våre føtter og kan sette stemningen i våre hjem. Det er stedet å kose med barna og spille et spill eller hvor gjestene tilbringe natten. Slitasje, alder, rips, tårer, søl, brannsår og flekker - det er mange grunner til at et teppe blir skadet, men her er gode nyheter. Hvis det er en liten (eller stor) flekk av skade, med noen få verktøy, en erstatning patch, og litt tid, kan de fleste huseiere håndtere teppe reparasjoner.

Bruksanvisning


Hvordan å reparere Carpet Self


•  For merk hull, brannsår, tårer, og / eller permanente flekker, må du finne en matchende stykke teppe til å bruke som en patch for det skadede området. Hvis noen teppet ble reddet fra den opprinnelige installasjonen, bruker det. Hvis ikke, kan du prøve å skaffe et stykke fra et skap eller andre ut av syne plassering. Et annet alternativ er å få en erstatning stykke på en lokal rest distributør, men be om en prøve for å se etter farge kompatibiliteten før du kjøper.

•  Kutt teppet skrap til en størrelse noe større enn den skadede området. Bruk en mal som en guide for å gi en mer presis kutt hvis du ønsker det, men det er ikke nødvendig for mindre reparasjoner. Sørg for å merke retningen på "lur" (eller haug) på både installert teppet og reparasjon segmentet. Patch stykker som er kuttet i kvadratiske eller rektangulære former kan være lettere å arbeide med enn sirkler og trekanter.

•  Tack eller spiker rundt det skadede området av den installerte teppet så det vil ikke skifte når reparere store områder. Sentrere malen eller teppet skrap over skadede området. Sjekk at "lur" går i samme retning på både lappen og eksisterende teppe. Tape på plass med maskeringstape for å hjelpe hold. Bruke barberhøvel kniv med et nytt blad, kutte ut det skadede området av teppet ved hjelp av malen eller patch som en guide. Prøv ikke å skjære i teppet polstring. Fjern den skadede stykke. Hvis teppet ble limt til underlaget, bruk en sparkel for å fjerne eventuelle tørr lim.

•  Skjær et stykke teppe tape og plassere inn i åpningen i den skadede teppe med den klebrige siden opp. Båndet må være lang nok til å runde bunnsiden av den eksisterende teppet et par inches på hver side. For større reparasjoner, kjøre noen strimler av tape rundt omkretsen til det er noen få inches på hver side under det gamle teppet og på det utsatte området der lappen skal gå. For veldig små hull, bør du vurdere å bruke teppe lim i en squeezable flaske i stedet for å tape.

•  Installer teppet patch, gjør sikkert at den lur på både den nye brikken og den eksisterende teppe oppstillingen. Trykk hardt. Clip noen tråder av teppe som kan være høyere enn det omkringliggende området. Bruk saksen flatt på overflaten for å oppnå et jevnt utseende. Hvis noen av fibrene er kilt rundt kantene på reparasjon, bruk en tannpirker eller en liten skrutrekker for å trekke dem ut. Når du er fornøyd med hvordan den ser ut, plasser tunge element på det reparerte området for å hjelpe limet satt permanent.

Tips og advarsler


  • For mindre skader som flekker, kan du prøve en oksygen cleanerUse saks til å klippe svidd teppe fibersUse seaming tape for å reparere åpne sømmer
  • Vær forsiktig med vaskerom / razor knivesPatches fra eksisterende teppe kan ikke matche exactlyDo ikke kutte ut den skadede delen før du har en patch stykke