Hovudside

Hvordan Plant Ilex crenata Comp

by Walther

Hvordan Plant Ilex crenata Comp

Ilex crenata 'Comp' er det botaniske navnet på dverg rekke av de japanske kristtorn. Dette bredbladet eviggrønne busken har både mannlige og kvinnelige planter, med bare sistnevnte produsere 1/4-tommers sorte bær. Denne korte anlegget har en mounding vekst vane som gir deg inntrykk av at du ser på en stor opp-ned grønn bolle. Dverg japansk kristtorn bare når 2 meter i høyde, men det sprer seg fem meter.

Bruksanvisning


•  Finn et plantestedet under full eller delvis sol som gir rask drenering. Grav et hull 8 inches dyp og fylle den med vann. Hvis vannet forsvinner ned i bakken i løpet av 24 timer, drenerer det området godt.

•  Endre toppen 8 inches av jord med tre kubikkmeter kompost eller annet organisk materiale for å gi tilstrekkelig lufting under bakken, spesielt hvis din jord er tung leire eller sand. Bruk en spade og hakke for å innlemme saken og rake overflaten for å gjøre det glatt når du er ferdig.

•  Grav et hull dobbelt så bred som kristtorn rot ball. Gjør det dypt nok til å støtte anlegget med sin rot krone plassert på jord nivå.

•  Undersøk røttene av en container-vokst kristtorn og klippe dem løs vertikalt med en kniv hvis de har blitt rot-bundet. Pakk en bare-rot busk, tucking kantene av burlap - med mindre det er syntetisk - under roten ballen. Kast syntetisk materiale og noe brukes til å holde burlap på plass rundt roten ballen.

•  Plant busken i midten av hullet. Brett naturlig burlap under røttene å dekomponere under jorden og legge til organisk materiale til jorda.

•  fylle hullet med matjord. Tapp rundt bunnen av busken med hendene for å fjerne luftlommer.

•  Påfør en tomme av vann til busken ved planting. Hvis bakken legger seg, legge mer matjord og vanne området igjen. Gjenta dette trinnet til overflaten ikke lenger synker. Fortsett til hydrat busk gang i uken med en tomme av vann.

•  Bygg en 2-tommers-dyp ring av flis eller annen mulch materialet en fot unna busk for å redusere ugress og fordampning.