Hovudside

I Ground Pools Vs. Over bakken bassenger

by Walther

I Ground Pools Vs.  Over bakken bassenger

Når det gjelder i bakken og over bakken bassenger, er det en rekke forskjeller. I å se på fordeler og ulemper med hver type, kan du bli overrasket over å finne ut hvor mye geografi spiller i svaret. Temperatursvingninger og generell klima kan diktere som kan være mer fornuftig basseng for regionen.

Typer


Det er i utgangspunktet to typer bassenger - i bakken og over bakken bassenger. En over bakken pool er bygget med paneler av glassfiber koblet sammen med stål oppkvikkende og sitter på toppen av bakken, mens en i bakken basseng er bygget inn i en stor utgravd område som har blitt gravd ut, ved hjelp av stort utstyr.

Fordeler med Above Ground Pools


En over bakken pool tilbyr hus flere fine fordeler. Over bakken bassenger er vanligvis en tiendedel til en femtedel av prisen av et tradisjonelt i bakken basseng. De er tryggere fordi alt du trenger å gjøre for å hindre ukontrollert tilgang er fjerne bassenget stigen. Fordi over bakken bassenger ikke er vanligvis betraktet permanente strukturer, vil de ikke føre til at eiendomsskatt til å gå opp, og med alle de nye fremskritt i over bakken bassenger, alternativene er ganske variert. De er også et godt alternativ hvis du har en mindre verksted og ønsker ikke å miste alt til et basseng.

Fordeler med In Ground Pools


Til tross for alle fordelene med en over bakken pool, det har også sine ulemper. Fordi over bakken bassenger er vanligvis bare 4 meter dyp, er dykking ikke et alternativ, mens med i bakken bassenger, de kan være opp til 10 meter dyp eller mer. Svømmere som liker å svømme runder kommer ikke til å like følelsen av mindre lukkede rom. Hvis du har en stor hage, kan du nyte en større uteplass og dekksareal som er bedre til rette for i bakken pools.The utformingen av en i bakken basseng kan være nesten alt du kan tenke deg, og kan tilpasses for å passe karakter av huset ditt, mens de over bakken pool design er vanligvis mye enklere former. Hvis det er handikappede mennesker som ville være svømming, i bakken basseng har trinn ned i vannet, noe som gjør det enklere overgang å senke svømmer i bassenget. Over bakken bassenger ville trenge en spesiell type rampe eller overnatting i dette forholdet.

Vedlikehold av Above Ground Pools


Når det kommer til vedlikehold, over bakken bassenger i Sør er en ulempe. Varmen fra Texas solen kan heve temperaturen av vannet til 100 grader eller mer, forårsaker nedbrytningen av klor og vekst av alger meget raskt. For å rette opp dette, må flere kjemikalier kjøpes for å holde klor ved nødvendige nivåer og for å holde pH og syre i sjakk. Merkostnadene også inkluderer høyere elektrisk regninger fordi du må kjøre bassengpumpe lenger. På den annen side, de nordlige statene må ta hensyn til de lave temperaturene som kommer med vinteren. En i bakken basseng vil være mer utsatt for skade fra styrkene til menneskemengden bakken går gjennom i løpet fryse og tinesykluser. Selvfølgelig med den i bruk tiden mye kortere i nord, kan det balansere ut kort tid at de elektriske regninger ville bli høyere og oppveie kostnaden av kjemikaliene.

Vedlikehold av In Ground Pools


Varmen kan være en grunn til at over bakken bassenger er ikke så vanlig i Sør. Mens i bakken bassenger trenger varme opp i august, holde de forhold kjøle opp mot temperaturer på en over bakken pool. Med bruk av de ulike pool-ordninger klor bekostning er ikke så ille som det en gang var. Det er saltsystemer, hvor saltet er ionisert ved hjelp av en elektrisk strøm, og skiller seg i sine to deler, klor og natrium. Før du går tilbake gjennom pumpen og blir gjenforent, holder klor bassenget rent og kjemper algedannelse. Fordi saltvann system genererer bare mengden av klor trengs, basert på data fra datamaskinen, det er ikke problemet med irriterte øyne som du har med en vanlig klor system. Et system som dette ville ikke trenge ekstra klor lagt med mindre det var lov til å få lav på salt og den kjemiske balansen kom ut av linjen.

Historie


I deler av landet har varme sommer klima, særlig i det sørlige USA, privateide utendørs bassenger i bakgårder eller hager begynte å bli populært på 1950-tallet. The Racquet Club of Philadelphia klubbhus har en av verdens første moderne over bakken svømmebassenger fra 1907.The første svømmebassenget på et cruiseskip ble installert på White Star Line Adriatic i 1907.

Skikken sikkerhetsdeksel ble oppfunnet i 1957 av Fred Meyer Jr av Meyco Pool.