Hovudside

Hvordan fikse den Temperatur på en Delta dusj knott

by Walther

Å optimalisere Dusjens komfort- og sikkerhetsnivåer, justere den maksimale temperaturen på varmtvannet som renner gjennom Delta dusjbatteri ved å justere kranen press balanse ventil. Balanseventil, som består av en skive som sitter under kranen håndtak, stopper håndtaket i å skru seg forbi et visst punkt, noe som begrenser intensiteten av det varme vannet som strømmer gjennom kranen. Fikse temperaturen kan bidra til å unngå en skålding skade fra farlig varmt vann som strømmer gjennom kranen.

Bruksanvisning


•  Kjør kranen til vannet som kommer ut av dusjhodet er lunken. Slå kranen håndtaket til de hotteste innstillingen og fylle en plastkopp med et termometer i den med vann fra dusjhodet.

•  Sjekk vanntemperaturen med termometer for å finne ut om vannet er for varmt eller kaldt. Ifølge Delta, de fleste lokale avløp koder ikke la vannet varmere enn 110-120 grader Fahrenheit.

•  Sett inn en umbrakonøkkel inn i hullet på siden av dusjbatteri håndtak eller knott, og skru skruen inne mot klokken for å løsne den. Trekk i håndtaket eller knott rett mot deg for å fjerne det fra kranen.

•  Vri metallplaten som sitter under kranen håndtak eller knott mot klokken for å skru temperaturen ned, hvis kranen håndtaket bare kontrollerer temperaturen på vannet som strømmer ut av dusjhodet, men ikke volumet. Snu platen klokken for å skru ned temperaturen, hvis kranen håndtak eller knott regulerer volumet og temperaturen på vannet som strømmer ut av dusjhodet.

•  Sett håndtaket eller knott tilbake i kranen og skru skruen med unbrakonøkkelen. Vri håndtaket til den kaldeste innstillingen først, og deretter sakte snu temperaturen til den varmeste innstillingen. Fylle plastkopp med varmt vann igjen for å måle endringen i temperatur.