Hovudside

Du trenger gjøre for å fjerne hardt vann innskudd fra vaskemaskiner?

by Walther

Hardt vann buildup utvikler på mange overflater i hjemmet, herunder vaskemaskin. Til beste omsorg for din vaskemaskin, ønsker du å rydde på en måte som hindrer enhver form for buildup fra samler, inkludert hardt vann rester. Heldigvis er resten lett å fjerne med et par lavkost ingredienser.

Hva er hardt vann innskudd?


Hardt vann innskudd er et resultat av høye alkaliske nivåer i din vannforsyning. Kalk vanligvis forårsaker dette, og det er spesielt til stede i en brønn vannforsyning. Det overskytende rest legger seg på omliggende flater som misfarget, flassende rester.

Hvor hardt vann innskudd påvirke Washer


Den hardt vann i vaskemaskinen discolors raskt klær som du kjører den gjennom vask, forlater mørke flekker enn klær som er tilsynelatende umulig å fjerne. Ikke bare kan det skade klær, men det kan også sette slitasje på vaskemaskinen inkludert innvendige slanger og andre deler av vaskemaskinen som møter med hard vannforsyning.

Slik fjerner Hard Water From Your Washer


Å kvitte seg med den hardt vann buildup, kjøre et varmt vann vask og legge i en qt. hvit eddik. Eddik bryter opp den alkaliske i vannet raskt, noe som krever litt arbeid på din del. Etter å ha kjørt den første vaskesyklusen, gjenta dette hver en til to uker for å forhindre hardt vann fra settling på vaskemaskinen i fremtiden.

Slik fjerner hardt vann flekker fra klær


Å fjerne de misfargede flekker fra klærne, suge plaggene i en blanding av 1 kopp eddik per 1 gallon varmt vann. La plaggene suge i én time og vask som vanlig i vaskemaskinen.