Hovudside

Slik unngår du at Brown på Rose Petals

by Walther

Roseblader kan bli brun på grunn av mange faktorer, inkludert varmeskader, fuktskader, overdreven håndtering, alder, råte og thrip insekt angrep. Hindre at dette skjer er noe, men ikke helt kontrollerbar. Gode ​​kulturelle praksiser minimere tap av kronbladene til Browning mens på anlegget, og når håndteres forsiktig roseblader som har blitt kuttet kan beholde sin farge for en dag eller mer.

Bruksanvisning


•  Unngå vannskader til rosekronblader ved aldri vanning over anlegget og bare ved foten av rosen. Riste regn oversvømt roser veldig forsiktig å kaste av overflødig vann som kan føre til bruning og råte.

•  Spray for thrips som lever i bruning rose knopper med et insektmiddel. Bruke et insektmiddel som inneholder malathion eller Sevin eller et annet produkt beregnet for bruk på Trips og roser. Brukes med forsiktighet hos doser og programmer som er anbefalt av produsenten.

•  Harvest-roseblader med bomull hansker og avstå fra å håndtere kronbladene igjen med bare hendene eller gjentatte ganger etter høsting frem til sluttbruk.

•  Lagre høstet roseblader i plastposer eller beholdere som kan forsegles. Pakk dem løst, ha massevis av luftrommet i beholderen.

•  Lagre containerised roseblader i kjøleskapet før de trenger å bli brukt. Swaddle beholderen i en ren badehåndkle å isolere kronbladene fra direkte kontakt med kulden.