Hovudside

Desinfiserende Bleach Alternatives

by Walther

Desinfiserende Bleach Alternatives

Selv om blekemiddel er kjent for å holde hvite hvit og desinfisering ditt kjøkken og bad, kan blekemiddel også være skadelig. Ifølge Kiddopotamus nettstedet, er over 20.000 barn forgiftet av blekemiddel hvert år. Stedet for å bruke giftige desinfeksjonsmiddel, bruke et blekemiddel alternativ å desinfisere hjemmet ditt, og for å holde barna trygge.

Hydrogen Peroksid


Kjent for å gi kvinner (og menn også) bleike blonde hår, kan hydrogen peroxide også brukes et desinfeksjonsmiddel. Hydrogenperoksid er anti-bakteriell, anti-virus, anti-sopp og giftfri som gjør det trygt å bruke hjemme. Ikke bare kan du rengjøre bad, vinduer og kjøkken benkeplater med peroxide, men du kan også rengjøre og desinfisere barneleker i løsningen også.

Eddik


Eddik så lenge vært brukt som desinfeksjonsmiddel - for begge overflater, som kjøkkenbenker, samt i åpne sår. Dette trygt og ikke-giftig blekemiddel alternativ kan drepe bakterier som salmonella og e coli fra alle platetoppen. Eddik kan brukes i vaskemaskinen for å desinfisere og lyse klær, kan den brukes til å vaske gulv (selv tre), og det kan brukes overalt på kjøkkenet for å drepe uønskede bakterier.

Isopropylalkohol


Ikke bare er alkohol som brukes til å desinfisere og sterilisere medisinsk utstyr, hairstyling verktøy, og termometre, men det kan også brukes til å desinfisere hjemmet ditt trygt. Rubbing alkohol kan brukes til å rengjøre og desinfisere speil og vinduer - og uten striper. Rubbing alkohol kan også trygt brukes på elektronikk for å fjerne bakterier og støv, så vel. Bruke rubbing alkohol for å desinfisere barnas leker og drepe eventuelle bakterier og bakterie fra kjøkkenbenken og skjærebrett. Selv rubbing alkohol er tryggere å bruke enn blekemiddel, bør det likevel holdes utenfor barns rekkevidde.