Hovudside

Slik installerer en ert grus innkjørsel

by Walther

Slik installerer en ert grus innkjørsel

Ert grus er en grønn, miljøvennlig alternativ til tradisjonelle betong eller asfalt stasjoner. Ifølge European Stone Inc., er kostnadene mye mindre enn betong. Ert grus ser naturlige, konturer å følge enhver sti gjennom et landskap, bidrar til å redusere jorderosjon og koster svært lite å reparere i forhold til betong. Best av alle installasjon, krever ingen tung eller dyrt spesialutstyr, noe som gjør installasjonen av en ert grus innkjørsel et godt valg for prisbevisste gjør-det-selv.

Bruksanvisning


•  Bestem deg for hvor du skal installere ert grus stasjonen. For lange stasjoner, kontur veien til stasjonen for å passere områder av landskapet og arkitektonisk interesse, slik som interessante trær eller vannreserver. Bruk et målebånd for å bestemme ønsket bredde av den planlagte stasjonen, og deretter bruke rød eller oransje landskapsspraymaling for å markere de eksakte grensene til stasjonen. Bruk målebånd for å sikre en ensartet bredde langs hele lengden av stasjonen.

•  Beregn mengden av ert grus og landskaps stoff som trengs for stasjonsområdet. Multipliser lengden på stasjonen ved bredden for å få overflaten arealet av driv området som skal dekkes med stoff og grus. Multipliser dette tallet med en dybde på 2 1/2 inches å forutse en 2 1/2-tommers lag av grus. Beregne antall meter kantklipping måtte grensen ert grus område ved å doble lengden på stasjonen.

•  Besøk maskinvare, landskaps eller hagesenter for å velge ert grus. Den kommer i forskjellige farger. Velg en kombinasjon som koordinerer med det omkringliggende landskapet eller arkitektur. Kjøpe nok grus til å legge en 2 1/2-tommers lag, og landskaps stoff og hage kanter. Kjøp fra en grossist eller forhandler som leverer.

•  Grav stasjonsområde. Don hagen hansker og kutte noen gress eller torv langs kantene på stasjonen med spade blad. Løfte eller rulle anlegget saken ut for bruk annet sted. Fjern en 2- til 3-tommers lag av jord og rake det utgravde området for å bryte opp resten av røtter og flate sengen. Skjær tynne grøfter i sidene av stasjonen for å bidra til å holde hagen kanting.

•  Sett nivået langs bredden av stasjonen og finne ut om jorda er nivå. Omfordele jorda om nødvendig med rake. Gjenta denne prosessen med noen føtter langs hele lengden av stasjonen inntil området er jevnet.

•  Mål og kutt passende mengde landskaps stoff til å fungere som underlag. Kutte stoffet bred nok til å dekke bredden av stasjonen og under hagen kanter på hver side.

•  Installer plast eller stein kanter. This Old House antyder stål kanter og stål holder pigger som et alternativ til plast eller stein.

•  Hell ert grus langs midten av stasjonen og bruke den rake å spre en 2 1/2-tommers lag jevnt langs utgravde stasjonen området.

Tips og advarsler


  • Legg stepping steiner til midten av ert grus hver så ofte for å bryte opp stasjonen og legge visuell interesse. Hver stein plassert i grus stasjonen må settes i jorden på riktig dybde til nivå toppen av steinen med overflaten av ert grus for å unngå skader på dekkene.