Hovudside

Forsyninger for Building Aluminium Patio Covers

by Walther

Aluminium patio dekker skape en plass å sitte i skyggen og har beskyttelse mot vind og regn i dårlig vær. Lage din egen aluminium patio dekselet gir deg spillerom til å velge tykkelse og farge som koordinerer med ditt hjem. Forsyninger for alle aluminium patio deksler inkluderer aluminium ark, stolper, bærebjelker og en ramme samt skruer og fugemasse. Huset vedlegg som du trenger er avhengig av metode for forankring til huset ditt som du velger.

Aluminium Tildekking


Ark av aluminium er tilgjengelig i mange prepainted farger og to grunnleggende stiler. "W" og flat-pan stiler er oftest i bruk for patio dekker. Ark av aluminium er også tilgjengelig i forskjellige tykkelser. De tykkere ark vil klare seg bedre i kraftig vind og bære mer snø og is vekt i vinter.

Innlegg


Aluminium støtte innlegg er vanligvis 4 inches med 4 inches i størrelse. Disse innleggene tåle vekten av aluminium taket på den ytre kanten av terrassen. Innlegg kan sitte på betong, murstein eller en hard overflate. Betong skaper et fotfeste for innlegg som er satt ned i bakken for å få støtte. For innlegg som installerer på en terrasse av tre dekk, vil du bruke legg ankere for å sette under bunnen av innlegget og skru inn i tre terrassebord.

Støtte Beams


Støtte bjelker danne en ramme for aluminium dekker på terrassen. Bjelkene er på den ytre kanten av omkretsen av strukturen, og drives i lengderetningen av rammen for å skru de aluminiumplater på rammen.

Skruer og fugemasse


Skruer holder aluminiumplater på rammen. Alle skruer og bolter trenger en anvendelse av vanntett fugemasse for å sikre at de ikke vil rust eller slutt lekke rundt bunnen av hvert stykke maskinvare.

Hus Vedlegg


En frittstående aluminium patio dekselet krever ikke huset vedlegg for å feste den til ditt hjem. C-kanal kleshengere og bolter feste strukturen til en vegg eller fascia på et hus gjennom de to-by-4 nagler på treramme hjem. Hvis huset er murstein eller stukkatur, krever det spesielle bolter for mur flater å feste C-kanal kleshengere. Tak feste av en aluminium patio dekselet krever 90-graders, heavy-duty braketter og bolter for å feste dekselet.

Tilbehør


Du kan legge takrenner på en aluminium patio cover og nedløpsrør for å styre strømmen av regn, slik at det ikke sprute på terrassen din.