Hovudside

Hvordan velge Gardiner

by Walther

Hvordan velge Gardiner

De riktige gardiner kan forsterke skjønnheten og atmosfæren i ethvert rom. Kjenne dine vindus målinger og fargevalg vil hjelpe deg å avgjøre hvilken gardinene er riktig for deg.

Bruksanvisning


•  Mål vinduene du trenger gardiner for før du går shopping, slik at du vet
hvilken type og størrelse for å få. Gjøre nøyaktige målinger av hvor store vinduene er, hvor langt de er fra gulv og tak og hvor langt ut din gardin stang vil gå.

Den type gardin man ønsker vil kreve en bestemt måling; gardiner med tappene vil henge direkte fra gardinstang, mens ruffled gardiner vil ha stoffet over stangen i tillegg.

Det finnes også forskjellige lengder av gardiner. Noen vil komme til vinduskarmen, og andre kan kjøpes å drapere til gulvet. Måle alle avstander nøye for å unngå for mye eller for lite stoff.

•  Legg merke til fargevalg og utforming av rommet ditt. Velge den beste gardiner vil kreve at du finner de som utfyller fargene på vegger og stil av møbler i rommet.

Kjøpe gardiner som vil verken velde eller under din stil eller forårsake problemer med rommet design; fotsid gardiner i et rom med antikke møbler vil gjøre rommet komplett, mens de samme gardinene i et barnerom vil for det meste være en tripping fare.

•  Bestem hva stil av gardin best vil utfylle design og funksjon av rommet ditt. Har en bestemt idé i tankene for hva slags samlede effekten du ønsker gardinene å ha.

Det finnes kataloger av stiler å velge mellom; Persienner er utmerket for rom hvor kontrollerende lysnivåer er viktig, mens mørk, terskel-lengde gardiner kan bli foretrukket i et rom der personvern er ønsket.

•  Shop rundt. Surfer gjennom gardin valg på nettsteder kan gi deg en idé om hva gardinene er tilgjengelig, men det er ingen erstatning for fysisk håndtering av dem før du kjøper.