Hovudside

Ideer for Modern Valence Vindusbehandling

by Walther

Ideer for Modern Valence Vindusbehandling

Legge riktig Valance til vinduene moderniserer sitt utseende. Brukes alene eller sammen med andre vinduet dekker - for eksempel persienner og nyanser - en Valance er en rask, relativt billig oppdatering til alle rom.

Overlappende Panel Valance


En modernisert versjon av tradisjonelle valances er panelet Valance. Den målte bredde av vinduet, fra ytterkant til ytterkant er delt i fire. Fire felt blir deretter opprettet omtrent to inches større enn den delt måling. Lengden er et spørsmål om preferanse, vanligvis basert på vinduslengden. Panelene er sydd inn i rute, avrundet eller trekantede former. Farger av platene kan alle være like, varierer noe i farge, utfylle eller kontrast hverandre. Design er brodert, stoff malt eller applikerte. Dekorative kanter i form av dusker, blonder, eller andre stoff trim kan også legges til. Tappene er festet til toppen av hvert panel i sett på fire eller seks, avhengig av størrelsen av panelet. Når hengt, er kantene av platene overlapper litt for å dekke toppen av vinduet.

Creative Points


For å oppdatere utseendet på valances, endre hengende vinkel. Eksisterende valances kan være bred nok til å bruke på denne måten. For et entall eller forenklede vinkel endring, fjernet den eksisterende gardin stang og erstatte med veggen kroker. Plasser en krok på hver ytre kant av vinduet og en sentrert like over innsiden av rammen. Hekt midten av Valance til sentrum kroken. Vinkel resten av gardinbrettet til de ytre kroker og sikker. Dette skaper en utradisjonell pyramide titt for behandling. Denne ideen er endret ved tilsetning av to kroker, anordnet i samme avstand fra sentrum av vinduet, i tillegg til de to ytre krokene. Valance blir deretter hengt å lage to topper over vinduet.

Vise Box Valances


For en oppdatering til gammeldags tre valances, lage en skjerm boks over vinduet. Trekassen bør tilpasses bredden på hele vinduet, inkludert størrelsen på innramming. Høyden på boksen er avhengig av tilgjengelig plass, og hva du vil vise. Boksen er beiset eller lakkert for å matche andre tre i rommet, eller malt for å matche veggene eller gardinene. Sjablong små bilder, figurer eller design på boksen for å matche utskrifter brukes i innredning. Klippe kantene på boksen med utskåret tre trim, eller krydre det opp med perler, dusker eller blonder.