Hovudside

Hvordan aktiverer du en eksisterende Security System

by Walther

Et hjem invasjon kan være en traumatisk opplevelse. Etter en slik ildprøve, kan din følelse av sikkerhet i ditt eget hjem bli knust. Hjelp deg selv føler seg trygge ved å utnytte et sikkerhetssystem. Hvis du nylig har kjøpt en bolig, kan det ha en eksisterende sikkerhetssystem. Sjansene er, dette systemet ikke blir overvåket; det ikke er "aktiv". Noen få enkle trinn kan få dette systemet online.

Bruksanvisning


•  Finn alarmsystemet panel og kontroller at den har makt. Vanligvis er det nær inngangsdøren; den kan være i et soverom. Trykker på noen knapper og se etter lys. Hvis du hører lyder eller ser knappene lyser, har systemet makt. Hvis den ikke har makt, går du til trinn 2. Hvis den har makt, går du videre til trinn 3.

•  Strøm opp ditt alarmsystem. Mange ganger, vil tidligere eierne av et alarmsystem slå det ned før du selger sine hjem. Hvis dette er tilfelle, må du finne alarmsystemet kraftstasjon. Dette er vanligvis installert i en kjeller eller krypkjeller. Det bør være i en boks som ligner på bildet som vises i Referanser 3. For å koble strøm, plugge i stikkontakten tilbake i stikkontakten når panelet er plassert.

•  Hent alarmpanelet registreringskode og merk den helt av alarmsystemet. Dette tallet er vanligvis plassert på bunnen av din alarm panel. Merket av alarmsystemet kan noteres på forsiden av panelet eller i nærheten av registreringsnummeret. Se referanser 3 for veiledning. Merkevarer inkluderer DSC Strøm 1616 eller GE Caddx.

•  Velg en alarm monitor. Du kan velge en lokal bedrift fra ditt område eller en nasjonalt basert alarmselskap, som ADT eller Broadview Security. Gjøre vedtak basert på tjenester som tilbys og satsene for selskapet.

•  Ring sikkerhetsselskapet av ditt valg. Relé som du ønsker å aktivere systemet. Du vil sannsynligvis trenge fortelle dem alarmsystemet registreringskode, samt den helt av systemet. Følg eventuelle andre instruksjoner gitt (for eksempel betalingsinformasjon og alarmkoden informasjon).

•  Arm og avvæpne systemet. Når du har videresendt all informasjon til sikkerhetsselskap, vil du trolig få en aktiveringskode for systemet. Bruk denne koden for å aktivere og deaktivere systemet. Bare sparke i antall og trykk "arm" eller "avvæpne" (eller lignende språk). Teste systemet før å stole på den. Ring din sikkerhet selskap for problemløsing.