Hovudside

Bissel Grønne Maskininstruksjoner

by Walther

Bissell Grønn Machine er en enhet som brukes til å få øye på ren forskjellige overflater som tepper og møbeltrekk i hjemmet eller i bilen. Det er to forskjellige størrelser av denne maskinen, kalt Big Green og Little Green, men de vanligvis opererer på samme måte. De er raske og effektive rengjøringsmidler, men noen ganger litt avklaring er nødvendig for instruksjoner om hvordan du bruker dem.

Tørr Vacuum


The Green Machine har flere funksjoner, hvorav den ene inneholder tørr støvsuging. Hvis du ønsker å tørke vakuum, sørg for at selve tanken er tørr. Så sjekk motoren for å være sikker på at det er rent. Trekk den tørre filterpose over ballen bur med kanten fanger på bunnen, og deretter sette ballen på hevet område med ballen bur på over det.

Du vil ha et utvalg av tørr vakuum dyser, så etter fjerning av klipp og gulv aluminium dyse, feste munnstykket av ditt valg. Sett røret inn i tanken og slå på enheten. Du kan bruke enheten til tanken er halvfull, når du må tømme den.

Våt Vacuum


Å bruke Green Machine som en våt vakuum, fjerne tørr filterpose hvis det er der fortsatt. Plassere ballen på den hevede delen av tanken igjen med buret over det og sette røret inn i tanken. Bruk bare gulvet verktøy for denne oppgaven.

Slå på vakuumsuge bryteren, men ikke pumpebryteren eller spray bryteren. Området der du plasserer enheten må være tørr; vakuum som vanlig. Hvis du er bare å plukke opp rent vann med vakuum, er det ikke nødvendig å bruke rensevæske.

Dyprensing for tepper og møbeltrekk


Fyll tanken med varmt vann fra springen etter å ha lagt noen rengjøring formel. Fyll den bare til vannlinjen. Hetten er satt på tett og erstatte væsketanken tilbake inn i enheten. Deretter fjerner slangen helt fra lagring og plassere den aktuelle rengjøringsmunnstykke på enden, og pass på at den sitter godt fast.

Slå på strømmen og hold spray trigger for noen få sekunder for å starte spray. Hev dyse litt for å se om spray kommer ut; hvis ikke, kan det hende du må justere vanntanken. For vanskelige flekker, bruk en forbehandling. Sett flekkfjerner på flekken i 3 til 5 minutter før rengjøring. For dypere rengjøring, legge til ekstra trykk til dysen og bruke turbo børste for å nå den skitt som kan males inn i materialet.