Hovudside

Pecan & Walnut Trees

by Walther

Pecan & Walnut Trees

Pecan og svart valnøtt trær er ideelle for frukthager og hjem hager. Hver type treet er i stand til å produsere en betydelig mutter høst, i tillegg til å gi en attraktiv treet for å forbedre landskapet av din hage. Etablering av en pecan eller svart valnøtt treet kan være ganske enkelt å gjøre når du forstår prosessen involvert.

Pecan Trees


Pecan trær er en del av hickory familien. De vokser opp til 70 meter høy og 80 meter bred. Deres unikt formet store bladene har så mange som 13 brosjyrer. Nøtter vokse på avdelings terminaler i 4:58 klynger. Nøtter faller til bakken i høst en gang moden. Det tar som regel opp til 7 år for trær å bære nøtter.

Black Walnut Trees


Svart valnøtt trær er nyttige for deres tre og nøtter. Selv om de kan finnes over hele USA, disse mutter trær vokser best i de østlige og sentrale delene av landet. Trær begynne å produsere nøtter på ca 10 år, men 30 år er vanligvis når mutter avlinger er størst, ifølge Melvin Baughman og Carl Vogt ved Universitetet i Minnesota Extension. Svart valnøtt trær har brede, sammensatte blader og kan vokse opp til 100 meter høye.

Stratifying Nuts for å plante trær


Pecan og svart valnøtt trær er ofte vokst fra lagdelte nøtter. I løpet av høsten mutter treet avling, nappe moden svart valnøtter fra trær og plukke opp pekannøtter så snart de faller til bakken. Du må skrog og omhyggelig ren valnøtter for å forberede dem for planting. Senk pekannøtter i vann i ca en dag før planting. Plassere hver mutter skriver ca 3 inches dypt i en beholder fylt med fuktig sand og overføre beholderen til et kjøleskap med temperaturer varierer fra 33 til 40 grader Fahrenheit i 120 dager. Holde sanden fuktig for hele stratifisering prosess for å garantere konsistent spiring, i henhold til William Reid ved University of Missouri Extension.

Transplantere Seeds


Overfør frøene fra beholderen til bakken tidlig på våren. Velg et område av hagen din som har sand, løs jord. Plassere stratifisert nøtter minst to inches dypt i bakken og ca 2 meter fra hverandre i rader atskilt med minimum 4 meter for å tillate god plass for nyetablerte trær til å vokse.

Stell og vedlikehold


Påfør ca 1/4 kopp slow-release gjødsel til hver frøplante å stimulere vekst. Sikre at hele frø seng holdes fuktig. Ved det første året av etableringen, skille de svake trær fra de sterke trærne ved å kutte de svake trær på sin rot krage. Transplantere friske trær til sine endelige steder i andre områder av hagen eller gårdsplassen etter ca 3 år.