Hovudside

Propan Oppvarming Tips

by Walther

Propan er en flytende petroleumsgass til oppvarming og matlaging. Det er raffinert fra naturgass samt ekstrahert fra råolje. Det kan være svært nyttig for bruk i hjemmet, og det er flere tips som kan følges for å maksimere sikkerhet og effektivitet.

Propan tips


Oppbevar alltid propantanker utenfor, selv om vinteren. Alltid sørge for at tanken er bare fylt til 80 prosent kapasitet, ettersom gassen vil utvide i varmen. Ved bruk av propan for varme, kittet eller vær stripe rundt vinduer, dører, kanaler, vifter og ventiler for å unngå varmelekkasje. Regelmessig tune-up ditt hjem varmesystem. Mange leverandører vil ha et hjem varmesystem inspeksjonsprogram for å hjelpe sine kunder. Endre ovn filter en gang i måneden. En tidsbestemt ovn termostat er en utmerket måte å spare penger. Det vil slå din ovn er varmeeffekt ned mens du ikke er hjemme. Lukk vinduer og dører i rom du ikke bruker.

Propan varmtvannsberedere er vanligvis satt til 140 grader. Slå deg ned til 130 grader for å kutte en god ti prosent fra du strømregningen. Drenere varmeapparat hvert halvår for å fjerne sedimenter og andre avleiringer. Bruk strømningsbegrensende dusjhoder. Fullt laste vaskemaskin og tørketrommel før du bruker dem. Reparere lekk kraner.

Propan ovner bør alltid brenne med en blå flamme. Gule flammer mener det er et problem med brenneren.

Propan peis er en utmerket idé. De varme et rom mer grundig og effektivt enn vedfyrte ildsteder.