Hovudside

De mange bruksområder for Løvetann Planter

by Walther

De mange bruksområder for Løvetann Planter

Når du tenker på løvetann, har du sannsynligvis trylle frem bilder av en påtrengende ugress som springer opp fra plenen utover våren og sommeren. I tillegg til å være en plage i hagen din, kan løvetann planten brukes som mat eller medisin, og det kan bare ha betydelige helsemessige fordeler.

Kulinariske bruksområder


Løvetann er noen ganger brukt for kulinariske formål. Bladene på løvetann anlegget kan brukes i salater eller på smørbrød, og kan brukes til å lage te. Ifølge University of Maryland Medical Center nettside, er røttene av løvetann også brukt i noen kaffeerstatninger og til blir brukt som en ingrediens i vin å gjøre.

Appetittstimulerende


Røttene til løvetann planten har vært brukt i en rekke medisinske formål i mange år i kinesisk medisin og anlegget er fortsatt brukes i dag av naturmedisinere, først og fremst som en appetitt stimulerende og fordøyelseskanal hjelpemiddel. Røttene er utarbeidet i et avkok av bløtlegging den i kokende vann. Fabrikkens mørke røtter produsere en melkeaktig stoff med en bitter smak. Det kan også gi en mild avførende effekt.

Vanndrivende


Bladene av løvetann planten kan være forberedt som en infusjon, skjær eller som en pulverisert ekstrakt. Bladene har en vanndrivende effekt, og den kaliumrike planten kan hindre kaliumtapet vanligvis forårsaket av andre diuretika. Bladene brukes til å avlaste premenstruelt væskeretensjon og for å skylle ut blære infeksjoner. Som en bivirkning, kan økningen i kalium hjelpe med muskelkramper eller leggkramper.

Antioksidant


Løvetann er rik på antioksidanter. Planten inneholder høye nivåer av vitamin A, vitamin C, vitamin D og B-kompleks vitaminer. Ifølge nærings supplement Senter nettside, det er pågående forskning som vil forsøke å finne ut om løvetann kan bidra til å bekjempe kreft.