Hovudside

Hvordan lage Hydroponic Tanks

by Walther

Næringsstoff og vokse stridsvogner er kjernen i enhver hydroponic hagearbeid system. Disse tanker ikke trenger å være komplisert eller laget av spesielle materialer for å vokse en blomstrende hydroponisk hage. Mange hydroponic hager dyrkes i årevis med materialer som er funnet rundt i huset eller på den lokale hagen eller hjemme forbedring butikken. På bare et par timer kan du bygge og sette sammen dine hydroponic tanker og begynne å vokse hagen din.

Bruksanvisning


Konstruer Hydroponic Tanks


•  Sett 1/2-tommers litt på drill. Bore to 1/2-tommers hull i lokket på 20-gallon bin. Sette ett hull nær sentrum og ett nær kanten av lokket. Bore en 1/2-tommers hull i bunnen av 10-gallon bin, nær sentrum.

•  Endre litt på drill til den 3/4-tommers bit. Bore en 3/4-tommers hull i bunnen av 10-gallon bin, 3 til 4 inches bort fra 1/2-tommers hull. Bore en 3/4-tommers hull i lokket på 20-gallon bin, også 3 til 4 inches bort fra 1/2-tommers hull.

•  Monter drenerings beslag i hullene du boret i bunnen av 10-gallon bin. Følg produsentens instruksjoner for å installere skjermene og riser forlengelse. Vær sikker på at de sitter godt i hullene eller systemet vil lekke.

•  Koble til 1/2-tommers rør til 1/2-tommers avløp montering på utsiden av bin. Koble 3/4-tommers rør til 3/4-tommers renne montering, også på utsiden av beholderen.

•  Træ slangen gjennom hullene i lokket på 20-gallon bin. Plasser den neddykkbare pumpe inne i 20-gallon bin og koble 1/2-tommers rør til pumpen. La de 3/4-tommers rør dingle inne i 20-gallon bin.

•  Tråd pumpens strømkabelen gjennom 1/2-tommers hull nær kanten av lokket. Forstørre hullet hvis det er nødvendig å passe på pluggen gjennom. Hvis strømledningen ikke er lang nok til å nå nærmeste stikkontakt, kjøre en skjøteledning. Sett lokket ordentlig på 20-gallon næringsbeholderen og sett 10-gallon vokse tank på toppen. Kontroller at avløps inventar og rør er ikke bøyd. Om nødvendig, heve vokse tank ved hjelp av fire blokker av skrap tre.

•  Test systemet. Fyll 20-gallon næringsstoff tank med vann og slå på pumpen. Det bør fylle 10-gallon vokse tank til nivå av stigerørforlengelse på 3/4-tommers renne montering, og deretter renne tilbake i næringstanken. Se for overløp og lekkasjer rundt sluket beslag. Når du er fornøyd med at systemet fungerer, slå av pumpen for å drenere vannet tilbake i næringstanken.

Legg Planter til Grow Tank


•  Top av næringstanken med friskt vann og bland med konsentrert næringsstoff løsning, etter produsentens anvisninger. Grav ut en mugge full av vann og næringsløsning, og sett lokket på næringstanken.

•  Fyll vokse tank med HydroClay småstein og plante frøplanter. Vann dem fra toppen med næringsstoff og vann reservert fra næringstanken.

•  Koble timeren til pumpen og sette den til å kjøre i 15 minutter hver time.

Tips og advarsler


  • Overvåke næringstanken og fylle opp med friskt vann etter behov. Annenhver uke, helt tømme tanken og erstatte næringsstoffet løsning med en frisk blanding av vann og konsentrert næringsstoff.
  • Vannet i næringstanken vil se skyet og rødlig etter at systemet har kjørt i noen sykluser. Dette er bare løst støv fra HydroClay. Det er ikke skadelig for plantene, og vil forsvinne når du endrer næringsstoff løsning en gang eller to.
  • Sørg for å bruke en ugjennomsiktig bin for nærings tank. En klar bin vil tillate lys å trenge inn og forårsake algevekst.