Hvordan Design med blomster


Hvordan Design med blomster

Noen gartnere tendens til å kaste sine blomsterhager sammen måfå. Matchende blomster til jord tilstand i hagen er en gitt, men velger blomster nøye, sammenkobling forskjellige farger og tekstur, kan helt endre estetisk utseende av hagen. Det tar litt erfaring for å få din blomsterhage akkurat, men det er noen retningslinjer du kan følge for å få mest mulig ut av hagen din til du får en følelse for hva dine personlige preferanser kan være.

Bruksanvisning


•  Samle jordprøver fra hagen. Send prøvene av til lokale universitetet forlengelse for testing. Velge blomster som vil overleve i jord kvalitet.

•  Velg blomster til hagen din som vil overleve i sollys tilgjengelig i området. Velg lite lys blomster for skyggefulle områder og full sol blomster hvor det er åtte timer med sollys eller mer.

•  Finn planting områder i gården hvor blomstene vil være fullt synlig.

•  Skisser et design på papir ved hjelp av fargeblyanter til å forestille seg hvordan ulike fargene vil spille av hverandre. Finn områder i gården der nye blomsterbed kan opprettes.

•  Plasser fargerike blomster foran kjedelige bakgrunner, for eksempel fjellvegger, malt skur eller låver, eller langs gjerdet linjer.

•  Plasser plantene i hagen i henhold til den endelige størrelsen på blomster og planter. Plante større blomster unna huset og anlegget gradvis mindre blomster nærmere døren av hjemmet. Dette rammer hjemmet.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler