Hovudside

Egenskapene til Drill Bits

by Walther

En borkrone er avtagbar komponent i en bore brukes til å skjære et sylindrisk hull. Borkroner kan benyttes for forskjellige materialer, og er laget av ulike styrker og størrelser, avhengig av deres anvendelse. Det er en annen drill bit for tre, metall / stål og betong. De har de samme grunnleggende andre enn spissen, som er spesielt laget for den aktuelle borematerialegenskaper.

Shank


Den "skaft" er enden av borkronen som settes inn i bore selv. En hammer drill vanligvis vil kreve en karbid-tipped drill som har riller i skaftet som gjør at den passer i borekraven. De Betong festesystemer, en Ohio-baserte selskapet som selger konkrete festeanordninger og borekroner, beskriver karbid-tippet drill bit som å ha spor; to av de forhindre borkronen fra å falle ut av bore, de andre større sporene styre borkronen til å bevege seg i en positiv rotasjon. Disse større spor også tvinge litt lenger inn i chucken på drillen og gi mer styrke og dreiemoment ved boring.

Land


"Land" eller hevet området er spiral slutten på en vri borekronen. Den vanligste typen av borkronen er den vri eller metallkutteskjær. Betong Festesystemer nevner land delen som ligner på toppen eller i toppen av en bølge. Kjøre aksiale krefter bit i strømmen eller hånddrill er det som gir bore handling.

Fløyter


Den "fløyte" av borkronen er den del av spiralen som er innrykket. Støv og små materialer, mens et hull bores rillene fjernes. Den felles vri litt har vanligvis to fløyter som festes rundt kroppen av litt. Ikke alle borekroner har spiralen slutter med et land og fløyte. Det er flat tre borekroner (padle eller spade biter) og senterborekroner som er utformet litt forskjellig avhengig av materialet det brukes til.

Hode og Tips


"Hodet" og "tips" av borekronen arbeider sammen for å gi mer makt og tilskjæring evner. Velg riktig drill bit for søknad materialspesifikasjoner for å få de beste resultatene. Hvert tips er designet og laget med riktige komponentene for applikasjonen. For eksempel blir HM borkronen laget med et karbid hode og spiss for å lette boring gjennom betong. (Referanse 1)

Bore Bits Sammensetning


Borekroner brukes til metall / stål eller betong er vanligvis laget av høy hastighet stål (HSS). Ifølge drillingbits.net blir HSS biter som består av legeringer av molybden, krom, wolfram, vanadium og kobolt og små mengder av karbon. Disse komponentene tillater boring av metaller uten overoppheting. Karbonstål er et annet materiale enkelte borkroner er laget av, og som regel anvendes for tre eller plast boreanvendelser. Mange borkroner er belagt med titannitrid for å øke hardheten av borkronen og holde det smøres under boring.