Hovudside

Retninger for å installere en Honeywell CT410B Termostat på en elektrisk Baseboard

by Walther

Honeywell CT410N termostat er en dobbel-pol, dial-kontrollerte veggen termostat. Enheten har en positiv "Av" bryter som lar deg slå av varmeapparatet uten å flippe sin bryter på servicepanelet. Denne termostaten er enkel å installere og gir sikker, praktisk klimakontroll for din elektrisk baseboard varmeapparatet.

Bruksanvisning


•  Slå av strømbryteren for varmeapparatet på husholdningsservicepanelet.

•  Kjør to elektriske ledninger til og fra termostaten om nødvendig. En wire, forsynings wire, går fra husholdningen servicepanelet til termostaten er monteringsstedet i den elektriske stikkontakten boksen. Den andre ledningen går fra baseboard varmeapparat til termostaten er monteringsstedet i beholderen boksen. I mange tilfeller er disse tråder allerede er tilstede i veggen, og man trenger bare å koble Honeywell termostat til den eksisterende ledninger.

•  Koble den nakne kobber eller grønne-omsluttet ledninger i stikkontakten boksen sammen. Tvinne endene av kobbertråder sammen og skru på en wire mutter. Tape wire mutter til ledninger med elektrisk tape.

•  Vend Honeywell termostat år for å vise sin bakside. Kobler den sorte ledningen ved toppen av termostaten, som er merket "LINE", til den svarte tilførselslinjen i beholderen boksen. Vri ledningene sammen og skru på en wire mutter. Tape wire mutter til ledninger med elektrisk tape.

•  Koble den rød-farget ledning på termostaten, merket "LINE", til den hvite tilførselsledningen i stikkontakten boksen. Vri ledningene sammen og skru på en wire mutter. Tape wire mutter til ledninger med elektrisk tape.

•  Fest den sorte ledningen på bunnen av termostaten, merket "LOAD," til den sorte ledningen som fører til baseboard varmeapparatet. Vri ledningene sammen og skru på en wire mutter. Tape wire mutter til ledninger med elektrisk tape.

•  Koble røde ledningen på bunnen av termostaten, som er merket "LOAD", til den hvite ledningen som fører til bunnplate ovnen. Vri ledningene sammen og skru på en wire mutter. Tape wire mutter til ledninger med elektrisk tape. Brette ledningene i kontakten boksen og skru den Honeywell termostat på veggen.

•  Gå til bunnplate ovnen og fjerne den lille metallpanel ved den ene ende av varmeapparatet. Finn det svarte og hvite sett termostat ledningsnett og de to svarte ledninger som hører til baseboard varmeapparatet.

•  Koble den sorte termostat ledningen til en av de sorte varmetråder. Kobler du den hvite termostat ledningen til den andre svart varmeapparat wire. Skru på wire nøtter og tape hver ledning mutter til sine ledninger med elektrisk tape. Bytt ut den lille metallpanelet på varmeren.

•  Slå av strømbryteren på strømmen på servicepanelet.

Tips og advarsler


  • Sjekk med din lokale byggeforskriftene avdeling før du installerer noen elektriske ledninger eller enhet. Noen kommuner regulere installasjon av elektriske ledninger, og arbeidet kan trenge å bli inspisert av en lisensiert profesjonell.
  • Nye elektriske baseboard varmeovner ofte avgir en brennende lukt og en liten mengde av røyk for de første flere bruksområder. Dette er et resultat av brenning av beskyttende oljer som produsenten benytter for å hindre korrosjon av metallbunnplate varmer deler. Lukt og røyk vil til slutt forsvinne med bruk.