Hovudside

Intruder Prevention Sjekkliste

by Walther

Intruder Prevention Sjekkliste

Hjem beskyttelse er et stort problem hver hjem eieren bør vurdere på en daglig basis. Selv installere et alarmsystem kan sette sinnet rolig, er det viktig å huske at alarmsystemer er ikke helt idiotsikker. Av denne grunn, anbefales det at du opprettholder en husholdning som avskrekker potensielle inntrengere fra å komme inn i ditt hjem.

Hold entryways Secure


Sikre hjemmet ditt er sikkert ved simpelthen å låse alle dører og vinduer. Dette inkluderer vinduer og dører som finnes i kjelleren, ovenpå, og spesielt de som ligger i garasjen området. Du bør også plassere en spenne bak skyvedør etter å ha låst det. Hvis du har en kjeller dør, være sikker på at den er låst fra innsiden.

Eliminere steder å gjemme


Husker du de små reparasjoner dine foreldre gjorde på en ukentlig basis? Det viser seg at disse reparasjoner ikke var bare for å opprettholde gården; de var gode måter å avskrekke inntrengere. Trimming av busker og trær eller endre blåst lyspærer kan øke synligheten i din hage. Det er også gunstig å installere bevegelsessensor lys for å oppdage eventuelle bevegelser.

Gi en illusjon av å være hjemme


Riktig sikkerhet vil gjøre det synes du er hjemme, selv når du ikke er. Inntrengere vil ofte overvåke, eller "case", et hus før du går inn. Lage dine daglige vaner litt mystisk vil holde inntrengeren gjette hvis du virkelig er hjemme. Sette bilen i garasjen konsekvent, ved hjelp av lys med timere, og videresending hjem telefonsamtaler til din mobiltelefon kan avskrekke inntrengeren, som han er mindre sannsynlighet for å angi et hjem som han mener er okkupert.

Skjule verdisaker


Om du kan være stolt av bestemors arvestykke smykker, eller bestefars sølv og gull mynt samling, aldri la verdifulle elementer i fri sikt der folk utenfor kan se dem. Mye som en mus til en musefelle, vil disse elementene lokke innbruddstyver, uavhengig av risikoen. Lagre disse uvurderlige stykker for å vise til middagsgjestene når du har dem over.

Bli venner med naboene


Det er en grunn til at nabolaget watch fraksjoner rundt om i landet arbeid; disse gruppene har en interesse i å beskytte samfunnet og ta hensyn til alle typer aktivitet i løpet av dagen og natten. Dine naboer kan hjelpe opprettholde sikkerheten i hjemmet ditt når du er borte, ved å plukke opp din post eller inn i lokalene for å dobbeltsjekke at alt er trygt og sikkert.

Verve hjelp av din firbente venn


Hunden er den vanligste typen av dyr som holdes i sikkerhet i hjemmet. Beware of Dog skiltene kan noen ganger være avskrekkende nok, men en levende hund er enda bedre. En hund bjeffer er en god måte å trekke oppmerksomhet til tilstedeværelsen av en inntrenger, og et stort, skummelt, snerrende beist vil vanligvis skremme ham bort.