Hovudside

7 måter å gjøre hjemmet ditt Varmere

by Walther

7 måter å gjøre hjemmet ditt Varmere

Vinteren er en kostbar tid på året for mange mennesker. Når temperaturen synker, er varmen ikke valgfritt - uten det kan du bli syk og rørene kan fryse. Men du kan holde deg varm og spare på oppvarming regninger samtidig hvis du winterize ditt hjem for å eliminere utkast og andre kilder til kald luft.

Isolere dørene


Hvis det er mellomrom mellom dørene og gulvet du vil miste varme til utkast. Å bekjempe utkast, rulle opp et håndkle, og skyv den inn i mellomrommet mellom døren og gulvet. Gjenta for eventuelle andre trekkfulle dører. Hvis du føler for å komme kreativ, kan du lime inn rullet opp håndkle sammen og dekorere det med googly øyne og en følte tungen til å lage et utkast slange.

Erstatte vindusrutene


Hvis du har eldre vindusrutene i hjemmet ditt, kan de ikke være sterk nok til å holde ut kald luft. Erstatte eldre vindusrutene, særlig hvis de er enkeltglass. Alle vinduene skal ha doble ruter for å gi ekstra beskyttelse mot kald luft og holde varmen innendørs.

Sjekk Dine Filters


Akkurat som klimaanlegg filtrene må skiftes ut i løpet av sommermånedene, oppvarming filtre ofte må byttes ut i løpet av vintermånedene. Skitne eller ødelagte filtre kan begrense luftstrømmen og krever at du bruker mer varme for å få og holde huset varmt.

Isolere Outlets


Du har sannsynligvis plast dekker over dine elektrisk uttak, men disse er ikke tilstrekkelig isolere utsalgssteder, ifølge Neerg.com. Isoler utsalgssteder med skum pakninger, som er satt under uttaket dekker. Riktig isolasjon bidrar til å sikre at varmen ikke slipper gjennom utsalgssteder.

Kjør Fans


Hvis dine fans har en reversibel innstilling, bruke dem. Selv om vifter kjøle luften når de kjøres i en retning mot urviseren, som sirkulerer luften urviseren skaper en pool av varm luft. Kjører fans i løpet av vinteren kan kutte oppvarmingskostnadene, som dine ovner slipper å jobbe så hardt.

Inspisere Kanaler


Hvis kanaler ikke er skikkelig isolert eller er sprukket, kan varme flykte fra huset ditt. Sjekk alle kanaler før starten av vintersesongen og isolere eller bytt kanaler etter behov. Vær spesielt oppmerksom på kanalene på loftet, da disse er lett å glemme hvis du ikke bruker loftet ofte.

Isolere Rør


Sjekk om dine rør er skikkelig isolert ved å berøre dem mens du har varmt vann på. Hvis rørene ikke er isolert på riktig måte, vil de føle varmt å ta på. Mangel på isolasjon på rør kan tillate kald luft inn og kan føre til rørene fryse i vinter, noe som kan skape større problemer for deg. Isolere rør med duct taping preslit rør skum til dine rør.