Hovudside

Hvordan lage en tre bassengkanten Mindre Slippery

by Walther

Hvordan lage en tre bassengkanten Mindre Slippery

Nyter en dag i bassenget kan bli farlig som tre dekk blir våt og glatt. Selv gå sakte kan ende i et fall. Making dekk mindre glatt skaper et tryggere område og mer moro. Behandling av en glatte dekk er enkelt og usynlig ved hjelp av en anti-slip epoxy tekstur spray. Herdet epoxy gir treterrassen en litt sandete tekstur som øker foten trekkraft, noe som gjør et fall mindre sannsynlig.

Bruksanvisning


•  Vask bassengkanten med en tre bassengkanten renere. Bland renere i en bøtte etter produsentens anvisninger. Suge en skrubb busk i blandingen og bruke dette til å rense skitt eller fett av bassengkanten.

•  Skyll tre bassengkanten med vann fra en hageslange. Rett hageslange unna bassenget så så lite av støvsugeren som mulig ender opp i bassenget vann. Vent på dekk for å tørke helt.

•  Rist kan av epoxy spray. Holde dysen 1 til 2 meter over dekkets overflate. Skyv munnstykket ned å dispensere epoxy. Flytt kan frem og tilbake med feiende bevegelser til hele tre dekk er belagt med epoxy. Man kan normalt dekker mellom 15 og 25 kvadratmeter.

•  Vent minst 24 timer for epoxy tørke før du går på det.