Hovudside

Slik fjerner en Inground Oil Tank

by Walther

Slik fjerner en Inground Oil Tank

Det er mange grunner til at du bør fjerne din jordiske oljetank. En av dem er din bankkonto. Jordiske tanker er laget av stål, kortvarig og er ikke beskyttet mot korrosjon. Selv en liten lekkasje som går uoppdaget kan utgjøre en alvorlig trussel mot miljøet, og du vil møte en kostbar opprydding at ditt hjem forsikring sannsynligvis ikke vil dekke. Fjerning av underjordiske oljetank vil spare deg for penger og bekymring, men vil du fortsatt trenger å ansette fagfolk. Likevel er det viktig at du vet hva fremgangsmåten for en underjordisk tank fjerning er.

Bruksanvisning


•  Vurdere området og skrive et forslag for tanken fjerning. En entreprenør besøker ditt hjem, bestemmer arbeidet som kreves og forbereder et gratis forslag skisserte kostnadene for hvert trinn er involvert i en slik prosedyre.

•  En profesjonell inspiserer området for å fastslå eventuell jordiske hindringer som septisk systemer eller underjordiske elektriske linjer.

•  Mannskapet vil tappe olje fra tanken og støvsuge eventuelle produktrester. De vil riktig anbrakt av avfallet.

•  En back hoe graver området der tanken er gravlagt. Din mannskap vil fjerne tanken, rense den ut og kastes det. Mannskapet vil forsegle og cap oljeledninger som er koblet oljetanken til huset.

•  Fagfolk vil preform en Total Petroleum Hydrocarbon analyse. TPH testing er et krav om opprydding Regler for Lekkasje Petroleum jordisk lagring Tank Systems. Dette vil avgjøre om det var en lekkasje i tanken, omfanget av det og om risiko for miljø og til mennesker eksisterer. Dersom analysen kommer tilbake ren, vil ingen ytterligere tiltak være nødvendig. Hvis jorden er drivstoff forurenset, vil statens Department of Environmental Quality kreve at forurensningen er ryddet opp. Dette innebærer grunnvannskvaliteten testing og fjerning av forurenset jord fra eiendommen.

•  Gartner området kan være det siste trinnet. Noen kontrakter vil omfatte landskaps etter tank fjerning. Noen tilbyr back-fill av området med grus og karakteren av matjord. Noen selskaper vil også gå videre og vil seede jord for deg, selv om dette ikke er typisk. De fleste selskaper vil forlate landskaps for eieren av huset.