Hovudside

Hvordan virker Isolasjon arbeid for å holde varmen inne i et hjem?

by Walther

Hvordan virker Isolasjon arbeid for å holde varmen inne i et hjem?

Hva er Isolasjon?


Isolasjon er et stoff som er installert for å minske hastigheten av varmeoverføring. Isolasjon holder et hjem varm og bevarer komforten av mennesker i sine hjem og arbeidsmiljøer. Mange steder opplever store endringer i temperatur gjennom hele året og når disse endringene skjer, folk krever en behagelig temperatur i sine hjem og arbeidsplasser. Den beste isolasjonsmateriale for en bolig holder på varmen i kaldt vær, og gjør det ved å blokkere strømmen av varme.

Hvordan virker Isolasjon arbeid?


Termisk isolasjon, som er i mange hjem og bygninger, er antatt av mange for å være den mest vanlige type isolasjon. Utformingen av varmeisolasjon er ment for å redusere overføringen av varme mellom det indre av et byggverk og utsiden. Varmeisolering hjelper en bygning for å holde varmen gjennom hele vintersesongen. Det hjelper også bygningen for å holde seg kjølig i sommermånedene. Selv om ikke noe materiale kan fullstendig hindre overføring av varme fra et område til et annet, er det; imidlertid mange ressurser som kan forsinke overføringsprosessen. Bygge byggverk må oppfylle visse spesifikasjoner for å bli vurdert skikkelig og varmeisolert. Bygningen må være lufttett for å holde luft utkast oppstår. Hvis boligen ikke er lufttett, vil ikke mengden av termisk isolasjon være i stand til å opprettholde varmen i hjemmet. Når et hjem eller bygning er lufttett, er isolasjonen effektiv.

De forskjellige verdier av Isolasjon


Isolasjonsmaterialer har en viss R-verdi som er tilordnet dem, som måler den termiske motstand av materialet. Derfor er utførelsen evne til isolasjonsmaterialet i henhold til sine R-verdi. Det er den egenskap som bestemmer verdien av isolasjonsmateriale, og hvor effektivt det vil være. R-verdi isolasjon anses av mange for å være en av de beste isolasjons valg i forhold til et materiale som er merket med en annen eller lavere verdi. Jo høyere verdien isolasjonsmateriale er i stand til å avverge mer varmeoverføring på grunn av tetthet, tykkelse og strukturell makeup. Høyere verdi isolasjonsmaterialer består av flere lag som øker effektiviteten av produktet. De mer termolag tilstede, er større mengde varme hindres fra å bli overført. Dette oppnås ved den termiske lag lagring og som reflekterer de varmebølger og overledning som er tilstede i varmen.