Hovudside

Når er Zucchini Klar til å velge?

by Walther

Når er Zucchini Klar til å velge?

Squash, også kjent som squash, er medlem av sommer squash familien. Vanligvis dyp grønn i fargen, er det noen varianter som er gulaktig gull og noen som er en blek, spøkelsesaktig grønn.

Størrelse


Zucchini kan vokse opp til ca en meter i lengde; Men som frukten vokser frøene stivne og bli tøff. Ideelt zucchini bør plukkes når fruktene er 6 til 8 inches lang.

Hvordan å plukke Zucchini


Skjær frukten av stammen med en skarp kniv eller saks for å forhindre skade på anlegget. Legg igjen en bit av stammen på frukten for å unngå å ha et åpent sår, og bruke bomullshansker for å holde neglene fra å grave gjennom øm hud.

Vekst Vaner


Slakte zucchini annenhver dag i løpet av sesongen, eller hver dag dersom anlegget produserer godt. Når zucchini begynner å blomstre, kan frukten modnes og vokser raskt og kan bli ekstremt stor svært raskt.

Hjelp Oversized Frukt


Hvis en av dine zucchini blir borte fra deg og vokser for stor, er det ingen grunn til å kaste det bort. Bare halvere det, skrap ut frøene, og deretter enten ting og bake den til middag eller makulere det for zucchini brød eller muffins.

Bruk


Bruke squash i løpet av få dager for maksimal ferskhet og smak. Aldri kjøle zucchini som dette vil fremskynde sin forverring. Hvis du ikke skal bruke det raskt, rist eller makulere det og fryse for senere bruk i brød, supper eller gryteretter.