Hovudside

Hvor viktig er det dampsperre Under en Mobile Home Floor?

by Walther

Hvor viktig er det dampsperre Under en Mobile Home Floor?

Damp barrierer er viktig til tross for hva klima du bor i. Enten du bor i et fuktig klima eller et kjølig klima, kan tillegg av disse barrierene du spare penger på strømregningen din, så vel som fremtidige reparasjonskostnader. For bobiler, er tilfellet for å installere en dampsperre like viktig.

Fuktsperre


Ved å stoppe fukt fra å utvikle direkte på gulvet styret i ditt mobile hjem du er avverge råte. Dette råte er treg, men over tid kan bære gjennom et gulv og bli en fare. Undergulv i mobile hjem tendens til å være tynnere enn i foundation hjem og er mer utsatt for denne råte. Dampsperren vil også bidra til å eliminere farlig mugg i huset forårsaket av fukt bygge opp.

Vær Barrier


Damp barrierer kan også hjelpe isolere et hus. Selv om de er tynne, kan de stoppe kjølig vind blåser gjennom gulvplanker og kjøling mobile hjem. Siden du må lufte undersiden av et mobilt hjem, vil det være åpninger for vind å blåse under traileren. Dette er en ekstra beskyttelse mot disse vindene.

Insekt Barrier


Dampsperren vil også redusere utsiktene til insektangrep. Underjordiske termitter er tiltrukket av tre og bobiler gi dette i gulvbordene. Hva disse insektene vil gjøre er å bygge en tunnel langs den side av tilhengeren skjørt og tilgang til tre. Dette er enda mer sannsynlig dersom veden blir utsatt og fuktig.